A pulzoximérő óra, a vérnyomás és a pulzusszám alapján méri hogy hány kalóriát égetek el gyaloglással?
Figyelt kérdés
Mert nekem 658 lépésre 99 kalória égetést írt ki. Ez lehetséges??2023. febr. 23. 10:18
1/8 A kérdező kommentje:
Pulzosmérő***
2023. febr. 23. 10:20
2/8 A kérdező kommentje:
Pulzus*
2023. febr. 23. 10:20
3/8 anonim válasza:
Mér vérnyomást? nem szoktak.
Adtál meg neki testtömeget meg életkort? Még azzal is csak kb ertéket adna csak meg
4/8 anonim válasza:
De jó is lenne, ha 700 lépéssel 100 kalóriát lehetne égetni...kb nem létezne túlsúlyos ember a földön, és sokan nem győznénk zabálni, hogy ne fogyjunk el :D
5/8 A kérdező kommentje:
Azóta javítottam rajta, 461 lépésre 22 kalória égetést ad. Ez már reálisabb:)
2023. febr. 23. 11:25
6/8 anonim válasza:
Reálisabb valóban, mint az előző adat, de nekem még így is irreálisan soknak hangzik. Vagy nagyon nagy túlsúly van rajtad? Mert akkor talán stimmel.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem, sovány vagyok. Akkor mondjuk ennek a fele?
2023. febr. 23. 11:47
8/8 anonim válasza:
Igen. 461 lépés az innen tőlem a kb.3 percre lévő buszmegálló, az semmi, az nem testmozgás. Ha 500 lépésre számolsz 10 kalóriát, az 10.000 lépésre, ami egy átlagos napi lépésszám, 200 kalória. Ez soványan már sokkal reálisabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!