Van egy applikáció, amin beírhatod az általad megtett kilométereket. Bizonyos appokkal eleve szinkronizál, én az adidasszal használom. Közben mutatja, hogy az út hány százalékánál jársz, és az általad kitűzött időből mennyi telt el. A valós kihívásokat van utcákon is, lehet nézegetni. Időnként küld mailben képeslapokat, amin az adott hely érdekesség vannak. Tartozik hozzá egy nagy nemzetközi Facebook közösség is, ahol mindenki nagyon támogató és jófej, mindenféle ember van a profi sportolóktól az átlagembereken keresztül a sérültekig, akiknek minden lépés kihívás egy autóbaleset után pl vagy akár már elég öregek és így motiválják magukat, hogy mozogjanak.
Ha megcsináltad a távot, bekérik a szállítási címed és küldik az érmet.
Elkezdeni amúgy úgy kell, hogy berakod a kosárba azt az érmet, ami tetszik, kifizeted, és utána mailben kapsz egy kódot, amit majd az applikációban meg kell adni, és akkor kezdheted a kihívást.
Nem mondanám, hogy olcsó, de én nagyon szeretem, mert motivál, hogy rendszeresen járjak futni, mert gyűjteni akarom a kilométereket.
Akkor megbízható is, ha már vagy 20k 1 challenge, próbának a 3 darabosat megveszem majd ha lesz rá pénz.
Itt ha jól értem nem muszáj telóval futni ha 400-ason futok, hanem utánna is beírhatom hogy mennyit futottam?
Az online futóversenyek vagy virtuális futóversenyek lehetővé teszik, hogy a versenyzők a saját időbeosztásuk szerint fussanak, és az interneten keresztül küldjék el a versenyeredményüket. Általában a verseny szervezői előre meghatározzák a verseny távolságát, a verseny időszakát és az eredmények beküldésének határidejét. A versenyzőknek a verseny időszakában kell futniuk a megadott távot, majd a futás adatait, például az időt és a távolságot, rögzíteniük kell az okostelefonjukon futóalkalmazások vagy más eszközök segítségével.
Az online futóversenyeket általában úgy szervezik meg, hogy a versenyzők regisztrálnak a versenyre, és általában regisztrációs díjat kell fizetniük. A regisztráció után a versenyzőknek általában emailben vagy az esemény weboldalán keresztül kapnak egy linket, amelyen keresztül be tudják jelenteni a versenyeredményüket. Az eredményeket gyakran az esemény weboldalán vagy a közösségi média oldalakon teszik közzé, és lehetnek díjak és emléklapok is.
Az online futóversenyek előnye, hogy a versenyzők rugalmasan beoszthatják az időt a futásra, és nem kell fizikailag egy adott helyen lenniük, hogy részt vegyenek a versenyen. Így lehetőséget adnak azoknak is, akik nem tudnak elutazni az eseményre, vagy akiknek nehéz összeegyeztetni a versenyzést a napi teendőikkel. Az online futóversenyek emellett ösztönözhetik a versenyzőket az edzésre és a célkitűzéseik elérésére, valamint lehetőséget adnak arra, hogy a futóközösség tagjai összejöjjenek és együtt versenyezzenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!