Van értelme kondizni, ha az étkezésem Sz*r?
Elsősorban nem is feltétlen az összetételre gondolok, hanem a mennyiségre. Nagyon keveset eszek.
Nem igazán szeretek enni, legyen itt szó bármilyen ételről, sokkal inkább kényszer.
A fejlődéshez nekem nem ártana minimum 3000-3500 kalória, ami nekem nagyon megerőltető. Néhány napig tartom, utána legszívesebben alig ennék valamit. Erőben fejlődtem, viszont minimális izmot építettem cirka napi 2000 kalóriával. Turmixokon pedig nem élhetek egész életemben.
A probléma csak ott van, hogy imádom csinálni az edzést. Egyedül az étkezés okoz problémát.
Erőfejlődés is csak minimálisan kivitelezhető nem megfelelő táplálkozással?
"Erőfejlődés is csak minimálisan kivitelezhető nem megfelelő táplálkozással?"
Az erőfejlesztés rengeteg tényezőtől függ, de az elégtelen táplálkozás az erőnövelésnek sem kedvez, ez evidens.
Értelme van, csak méretben ne várj sokat. Az első és legfontosabb, hogy élvezd az edzést. Ha ténylegesen keveset eszel az meg fog látszódni az edzéseiden mert szerintem hamar stagnálni fogsz, gyenge leszel. De sok ember van a teremben akik 10 éve nem tudtak emelni a használt súlyokon mert az alapokkal sincsenek képben (azt hiszik elég fehérjét számolni). És így ne akarj kb. minden nap lemenni.
Régen én is ilyen voltam amúgy, nem bírtam eleget enni. Próbálj ki új dolgokat, tanulj meg új ételeket elkészíteni, ne sajnáld a pénzt a kajára. Én egész nap eszegetek, viszek be munkahelyre gyümölcsöket, olajos magvakat (kedvencem a földimogyoró, mandula, kesudió), ami másnak cigiszünet az nekem egy banán vagy egy alma. Otthon megkenek pár szelet normális kenyeret jó vastagon mogyoróvajjal és hasonlók. Nyilván ezek a főétkezéseken kívül. Hozzá lehet szokni szerintem.
Bár ilyen problémám lenne… rajtam még két év diéta után is van zsír.
A 4es jó tippeket adott, a magvak kalória szempontjából tömények és jó zsír van bennük. Fehérjeport is lehet nagy adag zabpehellyel vagy chiamag-pudinggal enni, esetleg natúr joggurtba keverni, rögtön nagyobb kedve van az embernek megenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!