Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mivel helyettesítenétek 3...

Mivel helyettesítenétek 3 hónapnyi kimaradást?

Figyelt kérdés

Az utolsó hónapokra minden összejött. Kezdődik a vezetésem, érettségi miatt külön felkészítő órákra fogok járni a biztos eredmény érdekében, illetve emelt érettségire nagyon rá kell feküdnöm, ezen múlik a felvételi.

Ezek mellett edzőterembe szinte lehetetlen lesz járnom, főleg úgy, hogy ingáznom kell. Nem tudok csak úgy 20 perc alatt leugrani. Így kénytelen leszek 2-3 hónap kényszerpihenőre menni, addig is viszont szeretnék valamit csinálni. Felszerelésem nulla, egy 10 kilós kézisúlyzó és húzóckodó állvány.

,,Izomvesztéstől" nem félek, 8 hónap edzés alatt nem építettem fel annyi izmot, hogy itt komoly leépülés történne. Maximum az erőnlétem miatt aggódom, magamhoz képest szerintem nagyon sokat fejlődtem erőben. Ebben az időszakban érdemes ilyen napi X mennyiségű fekvő, húzóckodás és társai? Megpróbálok bele progressziót tenni, de egy edzőtermi edzéssel közel sem érne fel.

2023. febr. 9. 15:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Street workout, calisthenics.
2023. febr. 9. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!