Mennyi edzés ajánlott nekem?
Sziasztok! 17 éves lány vagyok. 170 cm és 52 kg. Nagy “hízókúrában” vagyok, mert az elmúlt egy évben sajnos leadtam 10kilót, lefogytam 60ról 50re.
Nagyon arányos és csinos testalkatom van egyébként, de nem tetszik ahogyan narancsbőrösen hízok. Ezt akarom átformálni, hogy feszesebb csinosabb izmosabb legyek. Mit gondoltok, ha egy héten 2szer eljárok simán tornázni, és amellett itthon szinte minden nap egy 20 percet guumival edzek, az elég lesz, és lesz eredménye?
Persze tudom enni kell mellé..
Sajnos el kell, hogy vegyem a kedved, de egy esztétikus külsőt összehozni nem 1-2 hónap lesz, és valóban, ha ennyire számít a külsőség, akkor nem lesz örök nálad ez az edzés, mert ez egy nagyon lassú folyamat.
Ha jól csinálsz mindent, 2-3 év alatt egy elfogadható dolgot össze tudsz hozni, de ahhoz regeneráció, progresszív SÚLYZÓS edzés, megfelelő mennyiségű tápanyagbevitel kell, nem pedig heti 2x hébe hóba tornázgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!