Hogyan kezdjek neki kíméletesen a kondim építésére?
Figyelt kérdés
Sajnos beleálltam abba a hibába, hogy nem mozgok, ülőmunkát végzek, autóval járok.
Ma elmentem a Sparig és vissza (összesen 700 méter) és hazaérve full leizzadtam, elfáradtam. Tempósan gyakogoltam, az igaz és visszafelé cipeltem 3-4 kiló cuccot.
Túlsúlyom nincs, de puhány vagyok.
Ti miként kezdenétek neki?
Meg kell várni, hogy gyorsabban dobogjon a szívem és kimerültnek érezzem magam, vagy ne hajtsam magam addig?
(Ma azért a szívem nem dobbant be a sétàtól, de kipurcantam. )
2023. febr. 6. 13:11
1/2 anonim válasza:
Ajánlanék egy jó személyi edzőt, nem feltétlen olcsó, de megtanít edzeni. Sok kókler van, de vannak igazi szakemberek. Vagy ha nem konditeremben gondolkozol, keress valami olyan sportot, amit élvezel (azt tudod sokáig csinálni), általános ajánlás a heti 150 perc közepes intenzitású cardio edzés, ha az megvan, már egészségesebb leszel. Illetve ha konditeremben gondolkozol, de nincs pénzed jó edzőre, angolul vannak fennt jó tartalmak youtubeon.
2/2 anonim válasza:
Pilates youtube videókat csinálj,az jó kezdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!