Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elkezdtem sportolni mikor...

Elkezdtem sportolni mikor lesz látható változás?

Figyelt kérdés

2 hete járok edzeni napi szinten.

De mikor lesz igazán nagyon látható az eredmény?

Minden izomcsoportra edzem, lány vagyok 23 éves.

Jelenleg 53 kg

2023. febr. 5. 14:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Mennyi a napi kalóriabeviteled, hány gramm a napi fehérjebeviteled, mennyit tudsz az edzésprogramozásról, mennyit tudsz a progresszív túlterhelésről?
2023. febr. 5. 14:35
 2/12 A kérdező kommentje:

Fehérjét kezdtem el por formájában bevinni de mivel jelenleg még szeretnék fogyni pár kg zsirból így még tart a diétám (kalóriát számolok)

Ételekkel is viszek be fehérjét

2023. febr. 5. 14:47
 3/12 anonim ***** válasza:
63%

Tehát azt se tudod, hogy hány gramm a napi fehérjebeviteled, de már iszod a proteinport? Miért, mit vársz tőle? Szerinted mit csinál a proteinpor?

Edzésprogramodról tudsz mondani néhány szót?

2023. febr. 5. 14:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Személyre szabott étrendet és edzéstervet is kaptam, a kellő fehérjebevitel is megvan. A kérdésre ha nem tudsz válaszolni feleslegesen lopod itt a napot!
2023. febr. 5. 15:00
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

De itt valami konkrét választ vársz? Hogy 3 hónap 2 hét és 16 nap múlva lesz látható változás?

Hogy kell elképzelni a személyre szabott edzéstervedet? Guggolás 4x10, lábtoló 4x10?

2023. febr. 5. 15:04
 6/12 A kérdező kommentje:

Mint irtam minden izomcsoportot edzek. Van amikor láb nap van van amikor felsőtest van amikor kardio.

Jelenleg egy szemelyi edzot is keresek hogy meg hatasosabb legyen.

Altalaban mindenbol 9-10 kort csinalok 5x

2023. febr. 5. 15:11
 7/12 anonim ***** válasza:
83%

"minden izomcsoportot edzek"

Még jó, de ez magában nem információ.

"szemelyi edzot is keresek"

Igen, fokozottan érdemes.

"Altalaban mindenbol 9-10 kort csinalok 5x"

Mindig mindenből? Tehát akkor az edzésprogramozásról és a progresszív túlterhelésről nem sokat tudsz. Amúgy mi az, hogy kör?

2023. febr. 5. 15:14
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
Latszik, hogy fogalmad sincs. Igy akar evek is eltelhetnek fejlodes nelkul. Fordulj "szakemberhez".
2023. febr. 5. 16:07
 9/12 anonim ***** válasza:
64%

Mindenből 9-10 kör 5x.. Mitől lett ez a személyre szabott edzésterv személyre szabva? Netán nem ugyanazt kaptad Te is, amit az összes többi kliensének ad a hiper szuper személyi edződ?

Edzésprogramozás, progresszív túlterhelés, 7 óra alvás minimum, 1.6g fehérje/testsúlykg és legalább szintentartásnyi kalória. Tessék, ingyen volt.

2023. febr. 5. 16:36
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Én vékony/átlagos testalkatú vagyok alapból is. Néhány hónap alatt el tudom érni az álom alakomat,de ahhoz diéta is kell. Viszont a fehérjeporoktól ISZONYÚAN hízok. Szerintem ha normálisan eszel, ne fehérjézz mellette,mert csak hátráltat.
2023. febr. 5. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!