Elkezdtem sportolni mikor lesz látható változás?
2 hete járok edzeni napi szinten.
De mikor lesz igazán nagyon látható az eredmény?
Minden izomcsoportra edzem, lány vagyok 23 éves.
Jelenleg 53 kg
Fehérjét kezdtem el por formájában bevinni de mivel jelenleg még szeretnék fogyni pár kg zsirból így még tart a diétám (kalóriát számolok)
Ételekkel is viszek be fehérjét
Tehát azt se tudod, hogy hány gramm a napi fehérjebeviteled, de már iszod a proteinport? Miért, mit vársz tőle? Szerinted mit csinál a proteinpor?
Edzésprogramodról tudsz mondani néhány szót?
De itt valami konkrét választ vársz? Hogy 3 hónap 2 hét és 16 nap múlva lesz látható változás?
Hogy kell elképzelni a személyre szabott edzéstervedet? Guggolás 4x10, lábtoló 4x10?
Mint irtam minden izomcsoportot edzek. Van amikor láb nap van van amikor felsőtest van amikor kardio.
Jelenleg egy szemelyi edzot is keresek hogy meg hatasosabb legyen.
Altalaban mindenbol 9-10 kort csinalok 5x
"minden izomcsoportot edzek"
Még jó, de ez magában nem információ.
"szemelyi edzot is keresek"
Igen, fokozottan érdemes.
"Altalaban mindenbol 9-10 kort csinalok 5x"
Mindig mindenből? Tehát akkor az edzésprogramozásról és a progresszív túlterhelésről nem sokat tudsz. Amúgy mi az, hogy kör?
Mindenből 9-10 kör 5x.. Mitől lett ez a személyre szabott edzésterv személyre szabva? Netán nem ugyanazt kaptad Te is, amit az összes többi kliensének ad a hiper szuper személyi edződ?
Edzésprogramozás, progresszív túlterhelés, 7 óra alvás minimum, 1.6g fehérje/testsúlykg és legalább szintentartásnyi kalória. Tessék, ingyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!