Lehetséges az, hogy úgy éreztem hogy nem bírok menni a szél miatt?
Figyelt kérdés
Lehetséges az, hogy amikor nagyon erősen fújt a szél akkor alig bírtam menni sőt szinte nem is bírtam és úgy éreztem, hogy mindjárt el fúj? Meg is kellett állnom mert kínosan éreztem magam, hogy olyan lassan megyek mintha lassított felvételbe lennék. Most nem tudom eldönteni, hogy túl könnyű vagyok vagy túl gyenge.2023. febr. 5. 10:42
1/8 Somló Volán Zrt. válasza:
Szerintem ilyen nagy szélnél ami tegnap volt lehetséges.
3/8 A kérdező kommentje:
Még sosem volt ilyen
2023. febr. 5. 11:31
5/8 A kérdező kommentje:
A széllel szembe mentem, mert arra fele volt dolgom és más irányba nem tudtam volna menni.
2023. febr. 5. 12:16
6/8 anonim válasza:
ChatGPT: "Az érzés, hogy valaki nem bír menni a szél miatt, természetes és sok emberrel előfordul. Az erős szél fizikai megterhelést jelenthet, ami megnehezíti a mozgást. Az érzés, hogy mindjárt el fúj, lehet kicsit ijesztő, de valószínűleg nem jelent veszélyt. Ha valaki úgy érzi, hogy túl könnyű vagy túl gyenge, akkor javasolt egy orvosi szakemberrel beszélni, hogy megállapítsa, hogy nincs-e bármilyen egészségügyi probléma."
7/8 anonim válasza:
A széllel szembefelé volt dolgod? :D
8/8 anonim válasza:
Hat amikor 50 kilo voltam, akkor volt ilyen elmenyem is xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!