Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Otthon is tudok popsira edzeni?

Otthon is tudok popsira edzeni?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ha nem járok edzőterembe, otthon is tudom e formásítani a fenekem? Tegyük fel, hogy következetesen étkezem és végzem a heti gyakorlatokat otthon. Nincs semmilyen eszközöm otthon, de arra gondoltam lábsúlyt beszereznék, illetve karton vízzel vagy nehéz könyvekkel megpakolt táskát használnék, esetleg vennék egy kettlebellt idővel. Sajnos egyetemista vagyok, magamat tartom el és nem annyira fér bele a kondi bérlet, sem anyagilag, sem eljárni. Mennyi esélye van hogy formásodjak? Szép kerek legyen a fenekem? Érdemes belevágnom? Lassabb lesz a fejlődés mint a teremben? Tényleg nagyon lapos vagyok, néhány kiló felesleg van rajtam (tényleg nem sok :’D). Bármilyen tanácsot szívesen fogadok ezzel kapcsolatban. Köszi! 21/L

2023. febr. 2. 15:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%
Lépcsőzés, guggolás, futás
2023. febr. 3. 11:42
 12/13 anonim ***** válasza:
38%
Tudsz 2-3 hetig, utana megunod sulyok/motivacio hianyaban.
2023. febr. 4. 15:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Up
2023. febr. 7. 17:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!