Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha remegek plank közben akkor...

Ha remegek plank közben akkor folytassam?

Figyelt kérdés

3*60 másodpercet szoktam naponta.

De a második felében már remegek.

Változtassak a gyakorlat hosszán és tartsam ameddig csak bírom (még ha remegve is) vagy rövidítsek?

Vagy a remegés (ha még bírom) nem számít semmit?

2023. jan. 30. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a remegéstől függetlenül a gyakorlat végrehajtása szabályos, akkor csinálhatod. De ha a fájdalom a gyakorlat rovására megy, akkor inkább csökkentsd le 3x45 másodpercre, és szokd meg azt. Láthatatlanban ennél többet nem tudunk segíteni.
2023. jan. 30. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A plank egy remek gyakorlat, de csak akkor van értelme, ha szabályosan van kivitelezve. Ezért vicces, amikor valaki veri magát a negyed órás plankjére, amiből valójában másfél után már a padlón volt a nemiszerve. Ennek nulla haszna van. Ha te nem tudod szabályosan kivitelezni a planket 3x60 másodperc erejéig, akkor csökkentsd az intervallumot. Persze ha magában a remegés nem megy a technika és a törzsfeszesség rovására, akkor nem kell. Fokozatosan egyre jobb és jobb leszel úgyis abban, amit gyakorolsz.
2023. jan. 30. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez amúgy tök érdekes, nekem is suokott lenni hogy így "beleremegek" pár hasas gyakorlatba. Eddig úgy caináltam ahogy előttem is mondják, amég helyes formával tudtam csinálni csináltam, utana már felesleges.
2023. jan. 30. 22:57
 4/4 A kérdező kommentje:

A formát tudom tartani, az nem változik.

Csak a remegés jelenik meg.

Nyilván ha lerogyna a térdem vagy valami akkor abbahagynám.

De ezek szerint amíg a forma kitart, addig folytatható.

2023. jan. 30. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!