Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Folytassam e az edzőmhöz való...

Folytassam e az edzőmhöz való járást? Többi lenn

Figyelt kérdés
3 hónapja járok hozzá, de közben másik probléma miatt kiderült h gerincferdülésem van. Nézegetve h milyen gyakorlatokat nem lehet ezzel csinálni, pl gyorsan futni, magasra ugrálni, gugolás, arra jöttem rá h kb a gyakorlatok fele lehet nem is jó nekem, ami az edzéstervbe van. Picit erősödtem mióta nála vagyok, de a tartásom, előre dőlő súlypontom semmit nem javult. Ezeket mondjuk csak múlt hétem tudtam meg. Szval félek h hosszú távon ez rontana az állapotomon. Gondoltam hogy szólok neki, hogy dolgozza át az edzéstervet, de lehet biztosabb lenne ha egy olyan edzőhöz mennék aki gyógytornász is. Mit gondoltok?
2021. nov. 21. 09:37
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

"de lehet biztosabb lenne ha egy olyan edzőhöz mennék aki gyógytornász is."

Mindenképp ezt az opciót válaszd!

2021. nov. 21. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!