Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehetséges az izomtömegnövelés...

Lehetséges az izomtömegnövelés, ha csak küzdősportot űzök? Táplálékkiegészítőkkel vagy anélkül.

Figyelt kérdés
Régebben kondiztam és csak fehérjét szedtem. Növekedett az izom meg minden, de most már abbahagytam és csak kick boxolok meg boxolok. Heti 3x-4x-er van eddzésem suli közben, szünetekben meg heti 5xör van eddzésem. Tehát ilyen körülmények közt lehetséges hogy nagyobbodjon az izmom?Mert már látszódik hogy azt amit felépítettem kondiban az kezd eltünni.
2010. okt. 3. 22:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Figyelj a harcművészet és a testépítés teljesen más izomzatot használ fel. Amúgy ha boxolsz akkor ne akarj nagy bicepszet, mert lassabban fogsz ütni. Nem izmos kéz kell hozzá, hanem technika, ha jól akarsz ütni. Amúgy pedig a testépítés és a küzdősport hosszú távon nem űzhető együtt.
2010. okt. 3. 22:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is járok mellette kondizni,de küzdősport edzés után is ugyanúgy megiszom a fehérje turmixom,vagy futás után,mindegy milyen sportról van szó,az edzés utáni gyorsan felszívódó fehérje bevitel akkor is és mindig alap.

Ha a kajádat hozzáilleszted az edzésekhez nem fogsz fogyni,persze a felesleges izmokat súlyzós edzés nélkül a test leépíti,vagyis csökkenti az izomtérfogatot.

2010. okt. 3. 22:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!