Hol, hogy lehet megmérni a testzsír-indexet megbízhatóan?
Mert elvileg vékonynak kéne lennem, 62 kg vagyok 175 cm mellett, de van a hasamon zsír, meg az arcomon is… Egyszerűen látszik… És zavar.
Nem edzek, csak kardiózom, mivel rengeteget biciklizem.
De majd szeretnék elkezdeni edzeni is és kiváncsi lennék, hogy tudok e leadni a zsírból, de azt sem tudom hogy mennyi van rajtam százalékosan…
Huszonéves fiú vagyok.
En is igy ilyen vagyok, tukorben azt latom, hogy milyen kover vagyok.
De ha nezegetek egy random kepet, akkor meg mackosnak nezek ki, nem az a tipikus hajas diszno
Azért ebbe a kategóriába írok, mert azért van köze a testépítésnek a testzsír-indexhez, leginkább a testépítők foglalkoznak ezzel…
Én nem akarok annyira izmos lenni, vékony szeretnék lenni egy kevés, de már látható izommal… Szálkás szeretnék lenni.
Majd fogok menni edzeni, csak jelenleg nincs rá időm, illetve fizikai munkát végzek. Sajnos túl fáradt vagyok ahhoz, hogy még külön eljárjak edzeni is… De a munka meg nem izmosít láthatóan.
Egyébként a testtömeg indexem 20.24 a webbeteg kalkulátora szerint, ami sovány. 20,5 - 26,5 a normális érték.
De az én hasam zsíros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!