Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Holnap beiratkozom a konditere...

Holnap beiratkozom a konditerembe. Túlsúlyos vagyok, 110 kg körül, és nő. Milyen gépeket használjak, ha a fogyás a cél első körben?

Figyelt kérdés
Idáig annyi van meg, hogy a futógépen emelkedőn fogok sokat gyalogolni. Tudom, teremfüggő, de úgy általánossában örülnék pár tanácsnak, aztán megnézem, hogy a terem milyen gépekkel van felszerelve. Google értékelések alapján jól fel van szerelve.
2023. jan. 16. 21:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
miért kellett lepontozni a 10-est, aki valszeg a leginkább jó választ adja szerintem, mivelhogy bennfentes a témában, át is élte ezt a helyzetet??? Szerintem többet ér az ő válasza akármelyik "kalóriadeficit"-es válasznál. Nem véletlen a sok kövér ember a tápálékláncba túl sok női hormont nyomnak a sertéseken keresztül, meg a növekedési hormon a Tejen keresztül, a műtrágyáról mega rovarírtószerekről amit felhasználnak mi meg megesszük, konkrétan itt egy traktoros haver mondta hogy 2000ha szántóra kiszórnak évente 30millióFt vegyszert......na itt kell keresni a probléma gyökerét nemcsak a kalóriában
2023. ápr. 7. 17:18
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
A HŰTŐSZEKRÉNYEDBŐL dobd ki a kukába a SERTÉSZSÍRT meg az összes húsárut. Amíg ott áll kilószám a Zsír mega Kókuszzsír meg ezek a zsiradékok addig hiába csinálsz bármit. És minden nap egyél meg egy kiló almát finomat sokfélét lehet kapni olyat vegyél amit szeretsz. Ha ezt csinálod javulni fog a helyzeted az tuti. Van egy haverom kb 120kg de ott áll a disznózsír a hűtőgépben nála közben meg szeretne lefogyni de nem tud. Érdekes amikor nyáron nálam van látogatóba mindig 2 hét alatt lefogy vagy jópár kilót (sose mértük de látszik rajta) pedig sokat eszünk nem diétázunk, de nálam nincs a lakásban egy gramm zsír se meg egy gramm cukor se,.... Remélem tudtam segíteni, ha tetszett, nyomj egy lájkot !!! És iratkozz fel...
2023. ápr. 7. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!