Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Most megyek először életemben síelni. Egyetem szervez sítábort és jelentkeztem, mert gondoltam miért ne meg teljesítek vele egy tesi tárgyat. De eléggé félek mert ismerőseim sajnos nem tudtak jönni szóval full idegenekkel leszek és nem is nagyon tudom, hogy képzeljem el az egészet. Napközben egész nap kint vagyunk és síelünk? Vagy amikor kedve van az embernek? Nem lustálkodni akarok mert meg is szeretnék tanulni síelni mert nem tudok de napközben van pihenő meg lehet ott járkálni, felmenni a hüttébe igaz?2023. jan. 13. 13:48
1/1 anonim válasza:
Ilyenkor alt reggel kimentek van egy ,,ebedszunet’’ amikor a huttoben tudtok kajalni de en amikor kedved tartja ki allhatsz a huttebe meginni egy forrocsokit, forralt bort, kavet. sotetedes elott, delutan pedig visszamentek szallas helyetekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!