Alakformáló edzéssel lehet fogyni? Leginkább centiméterben szeretnék.
Egyébként ezek az edzések hogy zsírégető meg alakformáló miken alapulnak?Nekem ugyan annak tűnik mind2 csak más burkolatban.
Tehát arra vagyok kíváncsi hogy mit csinálnak 1 ilyenen?
(szerintem a futásnál jobb zsírégető edzés nem nagyon van...)
Ne viccelj már!Ha közepes intenzitáson futsz fél órát átlagos testtel,kb 1 túró rudi kalória tartalmát,ha elégeted.
Viszont ha helyette mondjuk ugyanannyi időt zsákolsz-ütöd,rúgod-2x3x annyi is lemegy,sokkal többet kivesz az emberből.
Miért, szerinted ő szakember?
:-)
elég sok hülyeséget szokott mondani, de ez biztos csak kukacoskodás részemről. Azért 90%-ban igaza van...:-D
Konkrétan én is ezt értettem az alatt hogy "ugye csak viccnek szántad?"
Nem csak az hogy hülyeségeket beszél.Az 1 dolog mert ilyen aki hülye.
Hanem idegesít az hogy játssza a nagy antidoppinos embert,mert ugye az él élénken a köztudatban hogy a tápkiegek is doppingok.De ha azt látja a kezdő hülyegyerek hogy ő 1 ilyen cég "szakembere" és arca és mellette antidoppingos akkor abban nem lehet dopping=reklám
Főlég az a képmutató dolog hogy ő mondja hogy csak élsportoló doppingoljon.Mert amikor ő koxolt gondolom élsportoló volt.
Na ez a bunny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!