Egy 32 éves embernek belefér nagy ritkán egy pihenőnap?
Figyelt kérdés
Tehát, minden nap mozgok valamit. A 10.000 lépés az alap minden napra, néha kiegészítem egy kis súlyzózással, futással, tánccal, tekézéssel, vagy egyéb mozgással, például a munkámból adódóan gyakran kell nagyobb mennyiségben pakolnom dolgokat. De tegnap például semmit nem csináltam. Csak otthon ültem. Lelkifurdalásom van, hogy kihagytam egy napot mozgás nélkül, viszont jól esett kicsit pihenni. Ez mennyire probléma? Mondjuk 2-3 hetente egyszer belefér egy ilyen pihenőnap, amikor még sétálni se megyek el?2023. jan. 9. 16:55
1/4 anonim válasza:
Hogy belefér-e? Ha a munkád és a sporttevékenység által minden nap igénybe veszed a szerezetedet, és nem fektetsz kellő hangsúlyt a regenerációra, akkor az egészséged hamarosan benyújtja a számlát. A regeneráció és a pihenés ugyanolyan fontos, mint az edzés.
2/4 anonim válasza:
Kell piheni is!! Így teljesen kimerülsz és tönkreteszed magad!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!