Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Evezőgép mennyire hasznos?

Evezőgép mennyire hasznos?

Figyelt kérdés

2023. jan. 8. 20:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
55%
Ahány terem, annyi evezőgép.
2023. jan. 8. 20:50
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem terem, szabadtéri.
2023. jan. 8. 20:53
 3/16 anonim ***** válasza:
66%
Azok semennyire, hacsak nem vagy egy nyugdíjas néni, aki már semmilyen más normális mozgásformára nem képes.
2023. jan. 8. 21:05
 4/16 A kérdező kommentje:
Érdekes kedves hármas válaszoló. Nekem jónak tűnik.
2023. jan. 8. 21:11
 5/16 anonim ***** válasza:
12%
Ha ennyire biztos vagy a baromságodban, akkor miért írtad ki a kérdést a gyakorikerdesek.hu-ra? Pláne a Testépítés kategóriába? Mi itt igazi súlyokkal szoktunk edzeni, 200 kiló fölötti súlyokkal guggolunk, meg ilyenek, tudod? Szerinted mi közünk van a kutyaszaros parkokban kirakott neon színű gépecskékhez, amit gyerekeknek helyeztek ki játszani?
2023. jan. 8. 21:18
 6/16 anonim ***** válasza:
36%
Azok gyerekeknek valok
2023. jan. 9. 09:00
 7/16 A kérdező kommentje:

Kedves ötös!

Igen, biztos, mert rövid távon is érzem a hatását, de lehet,hogy csak én csinálok valamit nagyon jól :)

A kérdés nem is az,hogy hasznos-e, hanem,hogy mennyire.

Te érdemben nem válaszoltál a kérdésemre, másrészt nem is a testépítés kategóriában van.

Guggolok én is, de nem ez volt a kérdés, hanem az evezőgép.

Profi sportolók is szokták használni ezeket a pályákat.

Még olyan pálya is van,ahová ki is van írva, hogy gyerekek felügyelet mellett használhatják.

2023. jan. 9. 11:52
 8/16 anonim ***** válasza:
36%

"kérdés nem is az,hogy hasznos-e, hanem,hogy mennyire"

Semennyire.

"Profi sportolók is szokták használni ezeket a pályákat"

Én munkámból kifolyólag rengeteg profi sportolóval dolgozok együtt, de egyikőjük sem számolt be arról, hogy játszóparkokban kihelyezett gépeket maszatolnának a napi 2 edzésük mellett. De egyébként egy profi sportoló puszta kedvtelésből miért ne használhatná ezeket a játékokat? Attól még ezek hatásossága nulla. A profi sportolók is a profi sporttevékenység miatt érnek el eredményeket, nem a parkokba kihelyezett evezőgépecskék által.

2023. jan. 9. 12:00
 9/16 A kérdező kommentje:

Kedves Nyolcas!

Még mindig nem olvastam konkrétumot az evezőgépről.

Nem tudom miért hívják egyesek játszóparknak a kültéri fitneszparkokat, kondiparkokat annak, nem az.

Feltételezem, hogy egy profi sportoló kedvtelésből sem csinál olyat,ami nem tenne jót a testének.

Nekem nem célom a testépítés, sem profi eredmény.

Nem mindenki akar és szeret konditerembe járni.

Az én érdeklődésemet sokkal inkább felkeltik a szabad testsúlyos gyakorlatok, és más emberekét is,akik oda járnak. Ha pedig van esetleg egy evezőgép is, az csak jó.

2023. jan. 9. 12:16
 10/16 anonim ***** válasza:
40%
De pontosan mi a célod az evezőgéppel? Izmot nem épít, erőszintet nem fejleszt. Arra jó, hogy alapvető mozgásmintákat végezve megmozgasd egy kötött pályán az izületeidet nulla érdemi terhelés ellenében, nulla érdemi intenzitással, nulla progressziós lehetőséggel.
2023. jan. 9. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!