Kedves ötös!
Igen, biztos, mert rövid távon is érzem a hatását, de lehet,hogy csak én csinálok valamit nagyon jól :)
A kérdés nem is az,hogy hasznos-e, hanem,hogy mennyire.
Te érdemben nem válaszoltál a kérdésemre, másrészt nem is a testépítés kategóriában van.
Guggolok én is, de nem ez volt a kérdés, hanem az evezőgép.
Profi sportolók is szokták használni ezeket a pályákat.
Még olyan pálya is van,ahová ki is van írva, hogy gyerekek felügyelet mellett használhatják.
"kérdés nem is az,hogy hasznos-e, hanem,hogy mennyire"
Semennyire.
"Profi sportolók is szokták használni ezeket a pályákat"
Én munkámból kifolyólag rengeteg profi sportolóval dolgozok együtt, de egyikőjük sem számolt be arról, hogy játszóparkokban kihelyezett gépeket maszatolnának a napi 2 edzésük mellett. De egyébként egy profi sportoló puszta kedvtelésből miért ne használhatná ezeket a játékokat? Attól még ezek hatásossága nulla. A profi sportolók is a profi sporttevékenység miatt érnek el eredményeket, nem a parkokba kihelyezett evezőgépecskék által.
Kedves Nyolcas!
Még mindig nem olvastam konkrétumot az evezőgépről.
Nem tudom miért hívják egyesek játszóparknak a kültéri fitneszparkokat, kondiparkokat annak, nem az.
Feltételezem, hogy egy profi sportoló kedvtelésből sem csinál olyat,ami nem tenne jót a testének.
Nekem nem célom a testépítés, sem profi eredmény.
Nem mindenki akar és szeret konditerembe járni.
Az én érdeklődésemet sokkal inkább felkeltik a szabad testsúlyos gyakorlatok, és más emberekét is,akik oda járnak. Ha pedig van esetleg egy evezőgép is, az csak jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!