Mennyi idő alatt kezdi el érezhetően kifejteni a hatását az Oxandrolone?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy tömegnövelésre önmagában nem alkalmas, nem is ez a cél, azonban állítólag erősebbé teszi az izomzatot, kérdés, hogy kb. mennyi idő kell hozzá, mire ez észrevehető?2010. okt. 2. 19:01
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Amúgy SB Laboratories Inc., 10 mg és 50 db-os, original csomiban. (Egyébként nem került egy fillérembe sem, de ez most mellékes.) Mint említettem nem tömegnövelésről van szó, tudom hogy arra nem alkalmas. És igen, versenyre készülök, de nem olyanra ahol látvány számít, hanem az erő. Egy versenyző ismerősöm 3 db-ot szed belőle naponta. Ami engem illet, egyáltalán nem biztos hogy szeretném alkalmazni, sőt az a valószínűbb hogy nem. Csak érdekel mások véleménye, tapasztalata, illetve az, hogy egyáltalán mennyi idő szedés után hat. Erre nem igazán kaptam választ. Tehát tegyük fel, hogy nem kamu cucc. Próbálta-e valaki, volt-e teljestménynövekedés és ha igen mennyi idő után? Köszi előre is.
2010. okt. 3. 15:50
12/13 anonim válasza:
Szia én most vettem SB lab. tol az Oxan SB-t eredetinek néz ki... minden stimmel aminek kell rajta :) ugy mondtak 2 hét kell amig hatni kezd most vagyok ott és igen már kezdem érezni a hatást. Eroben már érzem a fejlodést kulsore nem várok tole nagy változást de majd azt még meglátom.
13/13 anonim válasza:
szeretnék venni,ha vki olvassa irjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!