Mennyi idő alatt kezdi el érezhetően kifejteni a hatását az Oxandrolone?
Csak nem az a Genesis féle?
:-D
Erről már volt szó itt.
Valószínűleg nem hogy 10 mg, de egyáltalán nincs benne.
Amúgy legalább 30 mg. -os adagban kellene szedni. Verseny előtt vagy diétában.
Ez a szer arról ismert, hogy nagyon hosszú kúrákat lehet vele csinálni, DHT-származék (hasonló mint a Proviron) és nőknek ideális.
Viszont drága....
nem tudnék indokot, hogy miért kellene szedni (hacsak nem vagy versenyző)
A genesis-es szarból am 30000!!!!!!!!!!ft/100szem.Nem tudom hogy kell adagolni ezt a fost de ha jól emlékszem akkor 60-80mg/nap.
Ami annyit tesz hogy 1 kúrára kb 3 dobozzal kell.És kb annyit hoz mintha 100szem stanot benyomtál volna magában
Sőt a stano magában 50mg/nap(kb 200szem) adagolással egész szépen tud hozni és ez 20rongy sőt még normális minőségűt is lehet kapni.
Ui.:oxandrolone-ból 10mg-s még mindig csak a mexikói cuccos van vagy utángyártók is csinálnak normálisat?
h4xOr:
Igen én is úgy tudom, hogy 30 ropi az a szar.
Stanozolol kapszulásról hallottál már?
10mg. kínai. Senki sem ismeri eddig.
Piros doboza van és levélben vannak a kapszulák.
Na mind1, én sem vállalnám be, főleg, hogy úgyis tömegelni fogok :-)
fingom nincs mert nem is láttam.Csak több embert kérdeztem a 10mg-os cuccról hogy van e neki.Ez volt az egyik "ajánlat"
Végül azt az embert választottam akitől valószínűbb hogy eredetit kapok mint kamut.A 200szemes cuccost meg szedje akinek 6 anyja volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!