Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet ebből NAGY baj?

Lehet ebből NAGY baj?

Figyelt kérdés

9.-dikes vagyok

Nos..utólsó tanítási napon az egyik gyerek akit utálok beszólt gondoltam elég adtam neki pár bazi nagy jobb és balhorgot kitört egy foga egy letört az vérzett erősen....az anyjával egész szünetbe vitatkoztam fel akar jelenteni! LEHET EBÖLL NAGY BAJ?

2023. jan. 6. 09:35
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Lehet... Ezért ne verekedj...
2023. jan. 6. 09:46
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Ez neki maradandó károsodás. Felnőtteknek akár 3 év börtön is járhat ezért. Neked meg fiatalkorúak börtöne. Szerintem keressetek egy jó ügyvédet! Kitartást, kívánom a legjobbakat neked
2023. jan. 6. 11:20
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
elkapnak öcsém sittre vágnak ezt nem úszod meg bent kapsz majd rendesen😂👍
2023. jan. 6. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, én nem rosszindulatból írtam, hogy kívánom a legjobbakat
2023. jan. 6. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
én meg a 3 as vagyok én vicceltem ilyen hülyeséget napi szinten pofozkodtunk ennyi idősen sose volt baj belőle
2023. jan. 6. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
2-es. 12 év után már nem a fiatalkorú börtönbe megy az ember. Ha jól emlékszem ezen a szabályon már jó pár éve változtattak egyéb okok miatt. Ebben a korban a tényleges börtönbe viszik az embert. Nem akarok rosszat kíváni, de aki ezek után is megkérdő jelezi tettét, annak nem igazán tudok mást mondani. Ha valaki beszól neked MAXIMUM csak vissza szólni eredményes. A testi sérelemből már te jössz ki rosszul.
2023. jan. 6. 23:22
 7/8 anonim válasza:
93%
Az biztos a fogászati számlát te allod, ha ez maradandó károsodás, habár egy jó fogorvos megcsinálja neki.
2023. jan. 7. 07:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Űzöl valami küzdősportot ?
2023. jan. 9. 09:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!