Heti 2 alkalommal járok edzőterembe, kb 1,5 órát vagyok lent. Nem fogyás a célom, csak feszesebb, formásabb szeretnék lenni. Elegendő ennyi edzés? Diéta nincs, de odafigyelek, hogy egészségesen érkezzem. 37/N 168/62
Ha egy normális rendszer mellett haladsz következetesen, akkor nagyon sokat lehet ezzel fejlődni már 1 év alatt is, hosszabb távon végképp lászani fog.
Viszont ha random a neked szimpatikus gépeken, minimális ellenálássál csinálsz néhány gyakorlatot, akkor max annyi a sportértéke, mint kitakarítani a lakást.
11,köszönöm!
A súlyt növelem, folyamatosan, de szép lassan.
Igyekszem minden gépet használni, váltogatva, hogy ne szokja meg a testem.
Nincs nagy vész, mert egész életemben sportoltam, az elmúlt 2 évben maradt "csak" ki, remélem az izom memória tényleg létezik. :D
Bár az edzőterem teljesen új nekem, ez tény.
"Igyekszem minden gépet használni, váltogatva, hogy ne szokja meg a testem."
Szerintem érdemesebb lenne alap gyakorlatokra fókuszálni, főleg ha "csak" heti 2x jársz.
Pl ha formásabb feneket szeretnél, akkor egy sima guggolással, fokozatosan növelve a súlyt, több eredményt fogsz eléri, mint 5-6 random gép váltogatasával.
De érdemes lenne 1x 2x egy edzövel beszélni, mert itt csak alap közhelyeket tudunk írni.
Egy adott napon 3 gépet használok popsira/lábra, az soknak számít? Következő alkalommal szintén 3 másik gépet használok.
Érdemesebb ezek szerint kevesebb gépet több szériában alkalmazni?
Igen lehet, hogy az lenne a legjobb, köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!