Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tanácsokkal eltudnátok látni?

Tanácsokkal eltudnátok látni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kicsit buta kérdéssel fordulok hozzátok. Ahogy a tükörbe nézek kicsit elgondolkozom rajta,hogy miért nézek igy ki..

181 cm vagyok és 75 kiló (fiú),ami a net szerint teljesen normális..viszont nekem valamiért mégis nagyobb a hasam és combos vagyok a vádlim pedig vékony..ezekben tudnátok nekem segíteni,hogy mindenhonnan lemenjen egy kicsit?

2022. dec. 20. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a testmagassággal a súlyod tényleg abszolút normális. Még akkor is jó lenne a BMI-d, ha 5-6 kilóval nehezebb lennél. Esetedben valószínűleg csak arról van szó, hogy nulla izomzatod van, nulla formád, ezért nem látod magad kicsit sem esztétikusnak. Ebben az esetben szükséged van egy progresszív súlyzós edzéstervre és egy célnak megfelelő étrendre (kalóriaszámolás, fehérjeszámolás, stb.).
2022. dec. 20. 21:41
 2/4 A kérdező kommentje:

#1 köszönöm a gyors válaszod!

A súlyzós edzéseket lehet itthon is elkezdeni kézi súlyzókkal?

Étrendeket pedig hol találok?

2022. dec. 20. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:
14%

Napi negyed órát eddzél, forgó rendszerben: has - alsó test - felső test - kardió.

3-5 gyakorlat 30 mp-ig, 3-4 körben, 30-60 mp szünet a körök között. Étkezés kb 2000 kcal/nap.

2022. dec. 20. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"súlyzós edzéseket lehet itthon is elkezdeni kézi súlyzókkal?"

Lehet, csak semmi értelme. Az első hónapokban persze három darab fekvőtámasztól is fejlődik az egyén izomzata, de hosszútávon te akkor fogsz izmosodni és erősödni, ha az edzésterved által tartod a konzisztens progressziót. Két darab decathlonos kézisúlyzóval értelemszerűen nem lehet hosszútávú progressziót tartani, és ha nem akarsz hatszámjegyű összegben súlytárcsát, rudat, edzőpadot, állványt vásárolni magad otthonra, akkor jobban jársz, ha még most veszel egy kondibérletet.

"Étrendeket pedig hol találok?"

Sablonokat gondolom akárhol. Kérdés, hogy azoknak van-e értelmük. Nyilván nincs. Meg kell tanulnod a kalóriaszámolás és a makrotápanyag-bevitel alapjait, hogy magadnak is képes legyél összeállítani egy kiegyensúlyozott étrendet a sporttáplálkozás szabályait figyelembe véve.

2022. dec. 20. 21:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!