Szerettek edzeni ?
Én imádom. Imádom ahogy erősítem a testem, ahogy az összeesés határán vagyok az utolsó gyakorlatnál, ahogy vért izzadok szinte hogy fejlődjek.
Imádom a bedurrant izmokat, azt hogy megkell harcolni egy jó külsőért.
Ti miért szerettek edzeni ?
Lányok fiúk válaszát is varom :)
Konkrétan ennek élek jelenleg. Minden időm erre megy, bár jelenleg csak hobbi szinten, de ennek is a magasabb fokozatán.
Versenyekre nem szeretnék menni, viszont mivel maximalista vagyok, ezért amibe belekezdek, abba vagy mindent beleadok, vagy semmit.
Számomra, aki rendszeresen eljár edzeni az minden tiszteletemet megkapja.
Egy jó fizikumot pedig nem lehet megvenni. Akinek jó fizikuma van (itt nem a 8% tzs-t értem.. Nem csak ez lehet a jó fizikum.) az kitartó, elkötelezett és fegyelmezett. Ez egy szimbólum.
Egyetértek, ment a zöld.
Engem is büszkeséggel tölt el ez a dolog. Bármennyire is fáradt vagyok, vagy magam alatt vagyok, erre mindig jut idő ès energia.
Valóban nem lehet pénzért megvenni. Küzdeni kell.
Engem az motivál a legjobban hogy minden egyes gyakorlat, ismétlés közelebb juttat célomhoz.
Akik nem kóstoltak bele ebbe az egészbe, azok nem tudják megérteni mit szeretünk benne...
Sokan meglepődnek mikor mondom hogy no alkohol no cigaretta...
Mindenkinek javaslom aki szemez ezzel a dologgal. Eleinte nehéz, de megéri.
Persze, engem is sokan furának tartanak. Már-már fanatikus vagyok, heti 5 edzés, napi 20.000 lépés. De ezek mind-mind csak azért vannak, mert voltam a másik oldalon is, 35kg felesleggel és nem akarok oda visszajutni. (tudom ez lehetetlen, de hát ez is motivál. :D )
Nincs pia, nincs cigi nálam sem.
Valóban, aki nem próbálja ki, az soha nem fogja tudni, hogy mit lehet ebben szeretni.
Én is nagyon szeretek, több sportot űzök versenyszerűen is, illetve hobbiból is, és a suli mellett minden időmet és energiámat erre fordítom.
16/L
Én nem edzek nagyon komolyan, másra is fordítom a szabad időmet. Én inkább azért járok el konditerembe hogy formásodjak, meg hogy valamit mozogjak. De nagyon jó érzés látni az eredményt, és jó stresszlevezető tevékenység is.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!