Ti partnerrel vagy anélkül szerettek jobban edzeni? Miért?
Szimplán kíváncsi vagyok mások véleményére, ki hogyan. Én 99%-ban egyedül edzem, bár néha sokkal jobban örülnék, ha valakivel együtt edzenék, fekvenyomásnál stb jó is lenne, ráadásul egy kis társaság is.
Ti szerettek partnerrel edzeni, vagy nem? Inkább hátráltat, vagy nagyban jelent előnyt?
Köszönöm a válaszokat.
ha lenne valami hardcore partnerem az jó lenne,de olyan akit nekem kell noszogtatni olyan nem kéne.
akkor inkább egyedül.
egyébként szeretek egyedül edzeni nem zavar hogy egyedül szoktam.
mikor kezdtem ezt az egészet akkor első hónapba jöttek osztálytársaim is aztán egy hónap után feladták jó volt mert már jártak előtte is így a nagyon alap dolgokat elleshettem tőlük :) meg jó volt adott egy kis bátorságot. 1 hónap alatt kiismertem magam :) aztán már 2 hónapja egyedül járok tökre megszoktam lemegyek van egy két ember akivel néha beszélgetek meg mindenki nagyon rendes segítőkészek :) meg akkor hallgatok zenét mikor akarok, de azért jól jönne egy társ akivel 2 sorozat közt beszélhetnék, pl biztos van olyan gyakorlat amikor nem szabályosan csinálom akkor jó lenne ha vki szólna héjj egyenesebb legyen az a hát, meg hát fekve nyomásnál is jól jönne :D de végül is megtudom oldani egyedül is
19/L
Most tesómmal edzünk, és annyiból jobb, hogy erőgyakorlatokban hergel, és jobban megy, de időben nem olyan rövid az edzés, ezt bánom. Meg persze guggolásnál, fekvenyomásnál ott van mögöttem.
Egyedül jobban szeretek, de ezt is meg lehet szokni, és jól összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!