Mitől van az, hogy ilyen kevés fekvőtámaszt tudok kinyomni?
Figyelt kérdés
van egy barátom, aki több mint 3 éve jár edző termbe (ha jól tudom heti 2-3x én pedig sosem jártam edzőtermbe, meg nem is sportoltam semmit, max általánosba tesi, meg ami volt kötelező sport, meg párszor volt, hogy apukámmal mentük fátvágni, halászni, ezek ugye nehéz fizikai munkák de nem egyenlő 3 év edzőteremmel, szóval a barátom simán megcsinál akár 50 fekvőt, én pedig max 20at de a 20. az már nagyony nehezen, viszont ha melóhelyen pl. egy nehezebb asztalt, vagy valami 100kiló körüli dolgot kell elpakolni, akkor ő megszakad alatta, én pedig "simán" cipelem. szkanderban is így van, hogy viszonylag könnyen lenyomom őt. a barátom kb 70-80 kiló lehet, 175 magas és ilyen kezdő testépítő alkata van, én 110kilo körül vagyok és ugyan olyan magas, és ilyen kövér alkatú vagyok.2022. dec. 12. 21:34
1/5 anonim válasza:
Mindenki abban a mozgásmintában lesz jó és erős, amit gyakorol, amit gyakran csinál. Ez nem egy nagy truváj.
2/5 anonim válasza:
Ez két különböző dolog.
Nem is volt ilyen haverom, hogy verte magát, hogy ő meddig bírja egy kézzel tartani azt az 50 kilós kemós testét.
Na, utána megrángattam.
Utána már nem volt vele olyan nagyra.
4/5 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy te másfélszer akkora vagy, mint ő? Így a testsúlyához képest ő erősebb (relatív erő), de attól még nem erősebb nálad.
A súlycsoportokról hallottál már?
5/5 anonim válasza:
Jó hogy nem nyomod le fekvőben😀 vagy 40kg al több vagy,úgy nehéz lesz.Ettől lehetsz erősebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!