Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mivel tudnék a hasam löttyedts...

Mivel tudnék a hasam löttyedtségén változtatni?

Figyelt kérdés
Igazából nem fogynom kéne, hanem feszesíteni, hogy ne legyen a hasam löttyedt. 158cm vagyok es 47kg. Szóval nem mondanám magam kövérnek, de a hasamat szeretném feszesíteni. Felülés stb segíthet ebben?

2022. dec. 6. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Igen
2022. dec. 6. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:
2022. dec. 6. 12:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és abban is, hogy a gerinced megkínozd. Nem kell teljes felülést csinálni, mert ahogy emelkedsz, a gerinced elkezdi elvenni a terhet a hastól. Hasprés megfelelő, csak arra figyelj, hogy a tested felgördüljön a földről, tehát ne egyenes háttal emelkedj, és tedd a kezed a tarkódra. Így nem tudsz csalni a kezeddel a lendületadásba és a kezed leveszi a terhelést a nyaki csigolyákról. Aztán egy kis plank gyakorlat, mehet bukásig, aztán ellazulsz, újra bukásig. Kezdésnek már ez a 2 gyakorlat is nagyon hasznos.
2022. dec. 6. 12:12
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Sörhas növesztése nem opció?
2022. dec. 6. 12:14
 5/6 A kérdező kommentje:
4-es: az nem csak a ferfiaknak áll jól? :) én meg nő vagyok
2022. dec. 6. 12:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljes értékű, fehérjedús diétás étrend + legalább heti 3 edzés.

Nagyon röviden ennyi a titok.

Azért az fontos hogy reális célokat tűzz ki magad elé, és ne egy szétphotoshoppolt insta képre akarj hasonlítani, mert pl ha leül/begörnyed akkor egy 7-8% testzsírú versenyzőnek is “redőzni” fog a hasa.

2022. dec. 19. 10:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!