Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Segítség, mit csináljak az...

Segítség, mit csináljak az alsó hasammal?

Figyelt kérdés

Pár hónap alatt teljesen kigyúrtam magam és már kb minden rendben is van, kivéve az alsó hasizmom... a felső hasam már nagyon feszes és izmos, de az alsó hasamon még mindig van egy vékony hájréteg, pedig nem vagyok egy nagydarab valaki. Pont akkora, hogy eltakarja a kockákat... nagyon akarok egy kockás hasat, de ezt az egyet az istennek se tudom megerősíteni.

Az étrendem egészséges, edzek rendszeresen... mit tudok még tenni? Valaki hasonló tapasztalatokkal? Mit tanácsoltok?

2010. szept. 30. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Diéta+aerob! -.- nagyon érthetsz az edzéshez és az étkezéshez, ha még ezt sem tudod...
2010. szept. 30. 17:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Futok, az aerob mozgás megvan. "Diéta" alatt nem tudom mit értesz, de sok fehérjét, közepesen sok szénhidrátot és elhanyagolható mennyiségű zsírt viszek be, nem merek ennél kevesebb kalóriát fogyasztani.

(n.b.: az, hogy képernyőn keresztül nem tudnak tarkóntoszni ha paraszt vagy, nem jelenti hogy megengedhető ez a stílus.)

2010. szept. 30. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Most ha nem írod, hogy mennyi ch t eszel, mekkora a tömeged nem tudunk mit javasolni... Ch szegény diéta lehet a megoldás
2010. szept. 30. 20:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Mégis mennyi fehérje? Mennyi ch? Diétához nem közepes mennyiségű ch kell, hanem kevés. Növeld a fehérjét meg a TELÍTETLEN zsírt, csökkentsd a ch-t. Amúgy a futás nem feltétlen aerob. A pulzusszámodtól függ...
2010. szept. 30. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!