Milyen sportot kezdtetek el?
Figyelt kérdés
Hogyan jött az ötlet és miért?
Milyen rendszeresen?
2022. nov. 29. 16:01
1/6 anonim válasza:
Sakk. Járványbezárkózás miatt tavaly januárban, de nagyon ráfüggtem, ezért abbahagytam 1 év után. Idén pár hónap szünet után újrakezdtem, de kb. fél év után megint abbahagytam, mert zavart, hogy nem tudok előrelépni. Ez alatt a kb. 1.5 év alatt lejátszottam 1500-2000 meccset, annyit fejlődtem benne, amennyit tudtam, mondjuk 5%-ról felmentem 15%-ra, és ott megrekedtem. A sakkmesterek meg 100%-on vannak. :D
2/6 anonim válasza:
Nem értem a kategória választást és hogy kiért függ össze a kérdés a témával, de oké.
Ha van köze páromhoz (elvégre együttélés téma): nyáron tollasoztunk és bicikliztünk sokat. Heti többször. Élveztük nagyon mind a ketten.
Ha csak úgy egyébként kérdezed: Zumbázok újabban. Ez egyelőre csak heti egy alkalom.
Nem vagyok egy nagy sportember, sosem voltam az. De ezeket élvezem. Az ötlet is innen jött: kerestem hogy mi az a sport, amit meg tudnék kedvelni. :)
3/6 anonim válasza:
Zumba és salsa. Nem volt választása a páromnak! Így ismerkedtünk meg, miattam iratkozott be salsázni, aztán a többi jött magától..értitek..
4/6 anonim válasza:
geocaching, unatkoztam otthon, a Wikipédiát olvasgattam, ekkor került elém ennek a cikkje, elolvastam, megtetszett, ennek már 9 éve, azóta is csinálom
5/6 anonim válasza:
Gyerekként szülők választottak nekem sportágat (úszás, torna). 15 évesen elmentem egy kori edzésre, megtetszett azóta is korcsolyázom.
6/6 anonim válasza:
Futni 18 éves koromban kezdtem el mert a kitartásom és az állóképességem nagyon rossz volt és emiatt a hosszútávú futásban nagyon rossz voltam, függetlenül attól hogy mindig is elég vékony testalkatú voltam. Ezt akartam kiküszöbölni. Több mint 10 évig jártam futni majd egy téli futóedzés során elszenvedett térdsérülés, illetve egy csukló és felkar törést követően áttértem a saját testsúlyos gyakorlatokkal végzett edzésekre. Ezt 5-6 éve csinálom. Mind a futást, mind a saját testsúlyos edzést napi rendszerességgel próbálom végezni. A futásnál egyszerűbb volt a napi rendszerességet betartani de a saját testsúlyos gyakorlatokkal végzett edzéssel már nem ilyen egyszerű a helyzet de ezzel az edzéssel is erre törekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!