Még egy kicsit meg vagyok fázva, de addig mit sportoljak? Legjobban jógázni szeretnék.
A versenyszerű tévénézés, és hosszútávfekvést ajánlanám;)
A magfázás nem szokott tovább tartani pár napnál, ha ezt a kis időt sem bírod ki sport nélkül, akkor ott már baj van...
Betegen ne tornazz, mert legyengited megjobban az immunrendszered.
Pihenj, meg melle forro mezes tea az sztem ok, majd ha teljesen meggyogyultal mehetsz edzeni.
Ez hülyeség hogy nem jógázhatsz betegen! Épp hogy a jóga segít (és úgy a nem emgerőltető mozgás általában) - jógaoktató vagyok -
Mindenképpen egyszerű és könnyű jógagyakorlatokat végezzél azok segíteni fognak a gyógyulásban.
Az előző vagyok: az orr kitisztítására meg próbáld ki a neti technikát (az az orrüreg meleg sós vízzel való átmosása) hipp-hopp meggyógyulsz.
Ja és ne egyél nyákosító ételeket mint tejtermék, húsételek, csokoládé, legalább míg meg nem gyógyulsz. A gyógytea, böjt és esetleg kis gyümölcs remek gyógyír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!