Túrázni lenne kedve valakinek?
Figyelt kérdés
Túrázásra, kirándulásra keresnék társat/barátot Budapest környékén.
Kisebb-nagyobb túrákra is szoktam járni, bár szeretek egyedül bolyongani, szivesen megosztanám az élményt.
24/L
2022. nov. 11. 20:02
1/8 anonim válasza:
Nekem volna kedvem! Ha gondolod, irj! 42/F
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Milyen jellegű és hosszú túrákra gondolsz? Nekem olyan 10 km az, ami komfortos, mondjuk hogy több beleadással megcsinálok 20-at is. Ha esetleg érdekelne, írj nyugodtan.
28f
4/8 anonim válasza:
Ohh én is szívesen mentem volna veled,csak nem vagyok Pest környéki:(
5/8 anonim válasza:
Elvileg van ilyen fb csoport, érdemes szétnézni.
6/8 anonim válasza:
Én is feltettem ilyen kérdést és szétteollkodott mindenki, de ha csaj ír ki ilyet egyből csúszik mászik a többség, szánalom.
Túratárs oldalon próbáld meg. Én egyedül túrázom.
30f
7/8 anonim válasza:
Szintén Budapesten élek és szeretnék rövidebb (majd hosszabb távon) túrákat elkezdeni.
Elég sokat dolgozom, meg szívesen kimozdulnék a szokásos futás és szaunázás rutinból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!