Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lenne kedve valakinek túrázni?

Lenne kedve valakinek túrázni?

Figyelt kérdés

Pilis, Börzsöny környékére gondoltam. Szeretem a természetet, az erdőjárást. Ezenkívül biciklizem is hosszabb távokat...

Kortól, nemtől függetlenül keresnék túratarsat. Vagy ha van erre valami oldal az interneten, azt szívesen fogadom.

Köszönöm a válaszokat.

2018. okt. 2. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Van egy tippem: menj el néhány teljesítménytúrára, főleg azon a vidéken, ahol túrázni szeretnél. Hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel fogsz találkozni. A teljesítménytúrákon egyedül is végigmehetsz, de össze is tudsz ismerkedni neked szimpatikus túratársakkal. Így legközelebb már geyütt is mehettek, nemcsak teljesítménytúrára. Meg fogod látni, néhány túra után lesznek visszatérő arcok, akik sok túrán részt vesznek.

Olyan ismerősbe is botolhatsz, akivel máshonnan ismeritek egymást és nem is tudtátok eddig, hogy túrázni is szerettek mindketten. Jártam így.

2018. okt. 2. 19:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet lenne, ha "átlagos" ember lennék... De sajna szélsőségesen introventált vagyok, nem szeretem a társaságokat. Ezért is vennék részt inkább egy olyan túrán, amelyen csak Én és a társam lennénk. Az ilyen előre megszervezett, több száz fős túrákat nem nekem találták ki...
2018. okt. 2. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Ha olyan nagyon introvertált vagy akkor miért nem mész egyedül?

Sokan azt hiszik nem akarnak társaságot pedig akarnak csak nem tudnak barátokat szerezni.

Aki introvertált az nem társkeresőzik már egy túrázás miatt is.

2018. okt. 4. 09:07
 4/5 aikiboxer ***** válasza:
Írd meg, hogy csaj vagy, egyből lesz egy tucat jelentkező.
2018. okt. 12. 13:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát igen, ha valaki leírja, hogy csaj, akkor jelentkeznek elég sokan...

De én fiú vagyok, 18 éves.

2018. okt. 12. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!