Zabpelyhet mivel eszitek?
Figyelt kérdés
Neten nem találtam értelmes receptet, de próbálkozok pl kakaóval, fehérjeturmixxal, esetleg gyümölccsel!
Főzötthöz érdekelne valami más variáció :)
2010. szept. 28. 22:31
2/8 anonim válasza:
Reggel mindig egy nagyobb joghurtba keverve, de ha este támad rá kedvünk mi húsz percre beáztatjuk meleg tejbe azután mehet a tejbegrízbe vagy tejberízsbe. Isteni finom és érdekes kaja. Egy jó ideje csak a nagyszemű és narancssárga csomagolású Kölln echte Kernige zabpelyhet vesszük, messze a legjobb.
3/8 anonim válasza:
Gyümölcsös joghurttal a legfinomabb szerintem.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, majd holnap kipróbálom! Én olyat csináltam, hogy majdnem kihánytam :)
2010. szept. 28. 23:30
5/8 clint válasza:
fehérjeturmix vagy zsírszegény joghurt.
Attól is függ milyen célból eszegeted. MErt ha diéta, az elöttemszoló tejbeáztatás, illetve kakós megoldás idiótaság lenne.
6/8 anonim válasza:
gofrit csinálok belőle v. palacsintát
8/8 Gyakor válasza:
Főzés nélkül bele a fehérjeturmixba, kész is a reggeli;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!