Mivel eszitek a zabpelyhet?
Figyelt kérdés
Nem arra lennék kíváncsi, hogy kanállal :). Eddig szendvicset reggeliztem, gondoltam, kipróbálom a zabpelyhet. Leöntöttem egy kevés tejjel, így kezdtem és hát olyan érzésem volt, hogy lisztes tejet eszem. Ekkor felturbóztam egy kis mogyoróval és egy kiskanál mézzel (itt olvastam, hogy valaki így eszi :D), ekkor már elfogadhatóbb volt, megettem úgy ahogy. Tudom, hogy a rizs után ez még az egyik legjobb ch forrás, ezért is gondoltam, hogy jobb lesz, mint a szendvics, ezért szeretnék áttérni rá, de nem igazán izlik. Nem tudom, hogy alapjáraton minden zabpehely ennyire lisztes, vagy az a probléma, hogy a legolcsóbb lehetőséget választottam? Baj lenne, ha először egy ki vízbe áztatnám, majd leönteném róla és úgy enném, így, hogy leöntöttem róla a levet, kicsit jobb lett, de nem tudom, hogy így veszít-e a tápanyagokból. Az, hogy gyümölcsöt rakjak bele, sajnos nem fog menni, szeretem a gyümölcsöket natúr, de más ételekkel párosítva nem tudom megenni. Valami ötlet? Köszönöm szépen.2011. márc. 12. 08:37
1/5 anonim válasza:
5 percig főzd tejben vagy vízben-kása lesz és édesítheted mézzel/kókusz/fahéj/mák
-dió, mandula, mogyoró
- reszelt alma fahéjjal(hátha)
-aszalt gyümölcsök
-joghurt
-kefír
-túró
-tej
2/5 anonim válasza:
Kakaóval szoktam. Nem tudom megenni simán tejjel, legyen az bármilyen márkás és drága. Mondjuk én eleve a tej ízétől vagyok rosszul, szóval lehet ez itt a bibi. :D
3/5 anonim válasza:
én natúr joghurtba szoktam tenni vagy gyümölcsöket vagy vmilyen lekvárt(a barack és az áfonya a kedvencem) és aztán bele a zabpelyhet...
4/5 anonim válasza:
natúr joghurt- méz- fahéj kombó. azért 10-15 percet várni kell vele, amíg rendesen megszívja magát a zabpehely
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :) sikerült megoldani a problémám, kása formájában nagyon izlik!
2011. márc. 13. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!