Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért vagyok izmos külsőre,...

Miért vagyok izmos külsőre, ha nagyjából nem sokat mozgok?

Figyelt kérdés
Heti egy tenisz, sok gyaloglással járok a munkába, amúgy programozó vagyok. Miért vagy izmos mégis külsőre? Nem extrém módon, de mi az oka, hogy különösebb megerőltetés nélkül jól nézek ki, nem lóg rajtam semmi? A testzsírra figyelek, igyekszem táplálkozni, hogy a zsír nem nő rajtam (vércukrom is rendben van).
2022. nov. 8. 14:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
genetikai csoda vagy
2022. nov. 8. 15:02
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Jó a genetikád és helyesen táplálkozol. Mozogst is. Szerencsés alkat vagy! Szerintem ennyi kb.
2022. nov. 8. 15:03
 3/12 anonim válasza:
100%
Mert egy macsó félisten vagy.
2022. nov. 8. 15:43
 4/12 NTBS ***** válasza:
100%
Szerencsés genetika.
2022. nov. 8. 15:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, nő vagy férfi vagy?
2022. nov. 8. 16:09
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagy izmos, szimplán csak nem vagy kövér és egészséges a testzsírod. Izmosnak lenni egészen mást jelent, mint ahogy azt te gondolod. Progresszív erőedzés nélkül az ember nem is tudna izmosnak lenni, tehát esetedben simán csak arról van szó, hogy nem nézel ki szarul. Hogy miért nem nézel ki szarul, annak több oka lehet: mozogsz, normálisan étkezel, jó a genetikád, bármi.
2022. nov. 8. 16:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
napi nem edzek de amúgy jó fizikumom van kérdés. Olyan emberre is rámondják, hogy izmos aki kb. 50 kiló és emiatt látszódnak az izomrostok a vállán. Enyhe body dysmorphia. Bár még mindig jobb mint amikor valaki kövéren képzeli magát izmosnak
2022. nov. 8. 17:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Inverz testképzavarod van.
2022. nov. 9. 18:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Mozogsz rendszeresen, normálisan étkezel.
2022. nov. 13. 20:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Egyébként hány kiló és milyen magas vagy?

Mert lehet testképzavarod van

2022. nov. 13. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!