Milyen sport illene még hozzám?
Figyelt kérdés
Imádom a természetet, a növényeket, és az állatokat, ebből eredendően túrázni is szoktam erdőkben 10-20 km-eket. Illetve gyaloglást mindennap végzek, sokszor elég komoly tempóban (villámlábaim vannak lol), mindennap 10 000 felettiek a lépésszámaim. Ezen kívül futni is szoktam, de ezt valamivel ritkábban, mint a gyaloglást. Régebben otthon végezhető erősítő gyakorlatokat is csináltam, amit szintén szeretnék újra elkezdeni. Ezeken kívül milyen sportot ajánlanátok?
(Még annyi, hogy olyan sportot szeretnék, ami egyedül végezhető el, és a labdás sportokat egyébként se szeretem mint kosárlabda, foci stb)
2022. nov. 5. 19:59
1/7 anonim válasza:
Kerékpározás esetleg? Kettlebell edzés? :)
3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok biciklizni sajnos és úszni se
2022. nov. 5. 20:14
4/7 anonim válasza:
Még megtanulhatod bármelyiket. Esetleg valamilyen erősport?
Vagy falmászás?
5/7 anonim válasza:
Tájékozódási futás. Testi aktivitás és szellemi sport is egyszerre.
6/7 anonim válasza:
Akkor tanulj meg kerékpározni, vagy úszni. elég jó kihívások
7/7 anonim válasza:
Tájfutás! erdő, terep, természet, futás, megvan minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!