Hogy a p!csába vagyok 3as tesiből barna öves karatésként?
Régebben lesz.. ták a gyerek képességeit és ha nem tudott valaki az ugrózsámolyon hátrabukfencezni akkor kapott egy karót.
Ezek szerint nem változott semmi. Ha nem tudsz megfelelni a tesi tanár mániáinak, vagy irigy rád, akár milyen ügyes vagy, sz..r jegyeket kapsz.
Kezdetben fogalmazz káromkodás nélkül, majd beszéld meg tanároddal.
Jómagam RSG-ztem, ám maximalistaként a sima tornagyakorlatokat is megfelelően teljesítettem élvezve azokat.
Amilyen órákat nem szerettem nem voltam "jó gyerek" és a fókuszba más került sokszor, mint pl. rajz.
Mindig őszintén megmondtam, ha kérdeztek, miért nem figyelek.
Szabadszellemű voltam s vagyok mai napig.
Valaki értékelte őszinteségemet, valaki nem. S mindezt intelligensen, rendes hangnemben rendeztem.
Amikor pedig igaza volt a másik félnek, elismertem, a felháborodását elfogadtam, csak kezeljük helyén az érzelmeket, emberek vagyunk, ők is, mi is.
Ha a másik fél nem illően beszél netán, tartsd a frontot illemben, hangnemben mutatva azt, hogy te meg tudod csinálni azt, amiben ő megbukott.
Nekem csak 1 ilyen tanárom volt szerencsére, a többiekkel meg tudtuk beszélni a dolgokat korrekten popsinyali nélkül. (sose szerettem a puncsoló embereket/diákokat)
Ne feledd: az óra része a magatartás (viselkedéstől a szavad járásáig) , szorgalom is, feladatok teljesítése.
Derítsd ki hol lehet a baki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!