Milyen sportot kezdjek teljes kezdőlént?
Sziasztok! Több mint 7 évig akrobatikus rockyztam, viszont abbahagytam, mert nem volt jó a csapatom, és nem vagyok elég hajlékony, hogy egy nagyon jó csapatba bevegyenek:(( Szerintetek próbálkozzak, egy másik edzőnél/egyesületnél? Mert őszintén kicsit feladtam, mert a 7 év alatt nem nagyon voltunk eredményesek, és nagyon elment a kedvem tőle. Ezen a sporton kívül nagyon érdekelne, a jégkorcsolya, vagy akár a balett, de ezeket(legalábbis a balettot) elég későn kezdeném az átlaghoz képest, versenyezni meg nem lenne esélyem, és mint már mondtam egyáltalán nem vagyok hajlékony:(
Aki tud valamilyen tippet adni, az kérlek írjon!
Mindenképp olyan sportot válassz, amit élvezel csinálni.
Most én írhatom neked azt, hogy kezdj el focizni, vagy járj el konditerembe súlyzós edzéseket csinálni, de, ha Te nem szereted a focit, és nem szeretnél súlyzós edzéseket csinálni, akkor teljesen felesleges. :D
Írtad, hogy 7 évig akrobatikus táncoltál, csak feladtad, mert nem vagy elég hajlékony a többi társadhoz képest.
Engem ez a dolog mindenképp motiválna és csinálnám tovább az akrobatikus táncot. Próbálj meg minél jobb lenni, és ne add fel. Hajlékonyságon lehet javítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!