Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy fradistàból lehet igazi...

Egy fradistàból lehet igazi újpest drukker?

Figyelt kérdés

Igazából kiskoromban érdekelt valamennyire a foci, de mivel nekünk nem volt sport csatornánk, így igazából nem is voltam képbe a jàtékosokkal, sem a helyezésekkel. De mivel kőbányán jártam suliba,és ott is nőttem fel, sok fradista iskolatársam volt. Meg egyszer 2x kivittek fradi mecsre, de mondom valójában sosem voltam képbe a játékosokkal max 1 2-t ismertem. Igazából csak azért tetszett a Fradi, merd zöld az egyik kedvenc színem, de igazából a lilát is szeretem, és az újpestel mindig is szimpatizáltam. A lényeg ahogy teltek az évek, rájöttem, hogy engem untat a foci, és nem is érdekel... se a magyar se a külföldi. Viszont a jégkorong, meg a vizilabda tetszik, és tervezek elkezdeni járni meccsekre, meg sport csatornát nézni, és megmondom őszintén, hogy az Újpestel nagyon szimpatizálok. Igazából csak 1x 2x voltam újpesten, hát volt jó és rossz benyomásom is. Viszont mondom, ahol felnőttem környéket gyűlölöm, és sokkal inkább húz szívem a 13 vagy 14 kerület felé, ami azért közelebb áll az Újpesthez mint kőbánya. A lényeg a lényeg, hogy szerintetek aki egykor szerette a fradit, de màr nem érdekli a foci semennyire, az más sportágak terén vállhat igazi Újpest drukkerré?

Bocsánat a regényért, és előre is köszönöm a normàlis válaszokat!

2022. szept. 22. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
2022. szept. 23. 01:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyugi Curtis is volt próbajátékon egyszer a Fradiban, csak ezt sokan nem tudják, pedig fotó is volt róla a neten, ahogy zöldben ül :D

Persze most meg már vérbeli úttest szurkoló :D

2022. szept. 24. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:
2022. szept. 24. 12:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó, mert én a fradit régen csak a színe miatt szerettem, de legbelül mindig is az Újpest felè húzott a szívem. De akkor megnyugottam. :D Újpest! újpest! Örök újpest! 💜💜💜
2022. szept. 24. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Az utének nincs vízilabda szakosztálya, az különböző okok miatt megszűnt.

Újpestnek alapvetően van egy 20-szoros bajnok focicsapata amivel az újpestet mindenki azonosítja, valamint van egy szintén nagy múltú, történelmileg sikeres jégkorong csapata.

Meg még csapatsportok terén van női röplabda csapata is asszem, de annak soha nem voltam kinnt meccsén.

2022. szept. 25. 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!