Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Bárki elérheti ezt a testalkat...

Bárki elérheti ezt a testalkatot kellő munkával és kitartással ?

Figyelt kérdés

Elkezdtem edzeni járni ősztől és nagyságrendileg hasonló testalkatot szeretnék. [link]

Tudom hogy ez évek munkája stb stb. Nem kottára ugyan így szeretnék kinézni csak ez a bulky testalkat amit szeretnék, hogy széles mell széles vállak stb stb. 183 centi vagyok 93 kilóval szóval szerintem nem kell tömegelnem de viszont nem vagyok alapból az a széles testalkat és nem tudom elképzelni hogy ennyire tudna változni a testem... de nem akarok örökre ilyen "cövek" maradni. Milyen edzésterv lenne a legeffektívebb ? Vagy van valami módszer erre a szélesedésre ?

2022. szept. 12. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez évek munkája de főleg sok sok koksz eredménye.
2022. szept. 12. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:
xD nem
2022. szept. 12. 15:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem, de akkor pl egy ilyen skinnyfat alkatból mi az amit maximálisan ki lehet hozni ? Rengeteg jó alkatú embert látok nap mint nap meg ismerek is... nem hiszem el hogy csak a genetikájuk miatt néznek így ki .. ők is voltak biztosan keskenyek, soványok. De lehet rosszul gondolom nem tudom ezért kérdezem.
2022. szept. 12. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Három harmad fizikuma pl. egy natúr határ, de abban sok-sok év munkája benne van. Amit itt linkelsz jobb ha elfelejted. Még kokszal se.
2022. szept. 12. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:

"skinnyfat alkatból mi az amit maximálisan ki lehet hozni?"

Egy ilyen kérdésre milyen konkrét választ vársz? Hogy lehet erre válaszolni?

Nagyon durva, hogy az emberek még 2022-ben sincsenek kicsit sem képben azzal, hogy mit lehet elérni naturál hobbigyúrással. A linken egy photoshopolt kép látható, rajta egy csávóval, aki hosszú évek óta edz, és túl van pár kúrán. Ha szerinted ezt naturál hobbigyúrással el lehet érni, akkor kezdj el informálódni naprakész forrásokból, mert így nagy eredményekre ne számíts.

"van valami módszer erre a szélesedésre?"

Ha ez a kérdés komoly, akkor kezdj el szakmai podcastokat hallgatni, edukatív videókat nézni a témában, ne adja isten olvass el egy-két tanulmányt, hogy legalább legalapabb szabályokat megtanuld, mert így lesznek bajok.

https://www.youtube.com/channel/UCkF36L3qMBfZvX7DhMDC-_g

https://www.youtube.com/channel/UCr5MKxDjHDN1684o0Kgudpg

https://www.youtube.com/channel/UCEoeJZ2eYj3lNpYd5XEH1Xw

2022. szept. 13. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!