Edzésel elveszítehetem a testalkatomat?
Bele kezdtem Emi Wong fitnesz videóiba, de aztán ma eszembe jutott,h ez zsír éget és ugye a 🍒+🍑 az zsír. De nekem ezekkel, most elég szép testalkatom van és, ha folytatom ezeket gyakorlatokat, olyan deszka leszek, mint az a csaj? 😅
Sry írtó hülye kérdés, még életemben nem kezdtem bele komolyabban az edzésbe.
a cseresznye meg a barack leginkább szénhidrát forrás. :)
komolyra fordítva.
ha megvan a szükséges kalória akkor nem fogsz fogyni, hanem formásodni inkább
Am az még oké, ha a megszokott módon járok el? Vmikor megvan a kellő kalória,(még több is) de vmikor nincs. És nem egészséges az étrendem. Még szülőkkel élek, azt eszem amit találok. Ezzel ugyan úgy elérhetőa formásodás jó irányba?
Vagy teljesen fölösleges,így elkezdeni?
Nem felesleges! Sportolni, mozogni mindig érdemes, mert egyszerűen KELL! Nyilván ahogy a férfiaknál, úgy a nőknék is a fejlődés 30%-a múlik az edzésen. A maradék 70% a táplálkozáson áll vagy bukik. Próbálj meg azért egészségesen étkezni, nem egy olyan nehéz és költséges dolog az. A lényeg, hogy minőségi fehérjét fogyassz (sokat), lassú felszívódó szénhidráttal és telítetlen zsírral. Nyugodtan noszogasd a szüleidet is az egészséges étkezés felé. Ez nem azt jelenti, hogy ki kell dobni mindent a hűtőből, mert csak a saláta fér be oda. Minőségi élelmiszereket vegyetek, ne feldolgozott vackokat, meg magas glikémiás indexű szutykokat, mert abból nem lesz nívós izomzatod, és a szervezeted sem fogja megköszönni. Sőt, a szüleid szervezete sem hosszútávon. Egy tábla csoki simán 400 forint. Abból tudsz venni fél kiló zabpelyhet, meg egy-két mandulaitalt is, és már meg is van az édességed, ami egészséges és tápláló, ráadásul rohadt sokáig elég. Ez csak egy random példa volt, mielőtt valaki az anyagiakkal jön.
Amennyiben fogyni nem akarsz, a súlyodból veszíteni nem akarsz, akkor ne legyél deficitben, szóval figyelj a kalóriára. Mindig legyél minimális többletben. Így nem lesz hízás. Az edzést pedig csináld!
Bemelegítésre, nyújtásra és regenerálódásra meg tessék figyelni!
Az anyámnak híznia kell, apám meg bukkadásik eszik. Vannak még tesóim akik meg finnyásak. Az a gond, h már volt szó azz egészséges étkezésről, mert az öcsém túlsúlyos, de nem akarnak változtatni. Sok tényező miatt.
Nekem meg nincs zsebpénzem, a diákmunkás fizum meg albiba megy el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!