Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a szüleim?

Hogyan vegyem rá a szüleim?

Figyelt kérdés

Mostanában mindenki azt mondja nekem, mennyire meg vagyok hízva, milyen kövér lettem stb...

Nem kell mondanom mennyire kellemetlen érzés, mennyire szégyellem magam ilyenkor. Persze igazuk van és tényleg híztam amit le szeretnék adni hogy jobban érezhessem magam a bőrömben. Itthon sajnos a nagyobb fajta edzések nem igazán jöhetnek szóba,mivel sem hely sem gépek nincsenek ehhez. Itthon csak talajtorna szerűséget tudok csinálni, ami csak a kezdéshez lenne elég. Edzőterembe szeretnék menni, mire jön a tél és nem lesz lehetőségem a hidegben, hóban futni(elég hegyes részen lakunk ahol minden télen veszélyes az út a csúszás miatt). A szüleim viszont nem igazán szeretnék hogy edzőterembe menjek, a tanulás és iskola mellett. Szerintük ebben az időben csak tanulni kell, nem szórakozni és csavarogni. . Hogyan vehetném rá őket hogy el engedjenek? Mert nekem ez eléggé fontos lenne, mivel változtatni szeretnék mindenen, és nem szeretném többet hallani, mennyire kövér vagyok.

16/L

2022. aug. 26. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fogyáshoz a kalóriadeficiten kívül nincs szükséged másra. Nem azon múlik, hogy épp terembe jársz e vagy sem. Vagy, hogy milyen felszerelésekkel végzel edzéseket.
2022. aug. 26. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Először is, kicsit sajnállak, hogy ilyen szüleid vannak.

Másodszor pedig, próbáld meg velük megbeszélni, újra. Mondd el nekik, hogy neked ez fontos az egészséged érdekében, mert változtatni szeretnél.

Hozd fel nekik azt, hogy az edzés mellett is lehet tanulni. Egyezzetek meg abban, hogy, ha az edzés mellett rossz jegyeket viszel haza, akkor abbahagyod az edzést, de ha nem, akkor tovább folytatod.

Arra van ideje az embernek, amire szeretne időt hagyni, szóval edzés mellett is tudsz tanulni.

2022. aug. 26. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Facebookon keress rá arra, hogy Góg Anikó BISA. Ott találsz rövid, kb.1-másfél perces videokat otthon végezhető gyakorlatokkal. De vannak kondiparkos videók is. Sőt, olyan is van, ahol lépcsőházban mutat gyakorlatokat. Az a nő MINDENBŐL sportszert csinál. Ezek a videók ingyenesek. Karácsonyra esetleg kérhetsz egy videotár előfizetést. Anikó pont azoknak az embereknek készít edzésvideókat, akik valamilyen okból nem jutnak el a konditerembe.

Egy biztos: ha edzeni akarsz, edzeni fogsz. Ha nagyon nincs más, ki fogsz menni hóban, fagyban, latyakban futni.

2022. aug. 26. 21:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen
2022. aug. 28. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!