Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá a szüleim,...

Hogy vegyem rá a szüleim, hogy körmöshöz járhassak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos a sok stressz miatt nem tudok leszokni a köröm rágásról, bárhogy is próbáltam. Emiatt gyűlölöm a kezeim, hogy rövidek a körmeim. Amikor egyszer sikerült megnövesztenem, kb. egyből le is tört, ugyanis olyannyira elvékonyodott a körömlemezem.

A szüleim hallani sem akarnak arról, hogy körmöshöz menjek, pedig szerintem ez az egyetlen megoldás. Feleslegesnek és drágának tartják, pedig anyukám is emlegette régebben, hogyha majd idősebb leszek, belemegy.

Találtam egy körmöst, aki 4800-ért építene és 500 Ft-val olcsóbban töltene a későbbiekben de már nem is merem mondani.

Nem akarok semmi extra csicsás körmöket, csak valami szép színt és azt, hogy végre ne legyenek ennyire rövid körmeim. :(

16/L

2022. aug. 8. 09:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
80%
Sehogyan, gyakorolj önuralmat. A szüleidnek lehet, hogy 5000 ft nagy kiadásnak számít, főleg mostanában. Vagy vállalj munkát, pl. gyümölcsszedést amiből fedezni tudod a műkörmöt.
2022. aug. 8. 09:28
 2/26 anonim ***** válasza:
92%
Ahhoz nem kell körmös. Amúgy meg amíg ilyen katasztrofális állapotban vannak a körmeid, nagyon nem kéne a műköröm rá, mert rosszabb lesz. Léteznek jó körömerősítő, és körömnövesztő készítmények. Simán helyrehozható a körmöd takargatás helyett.
2022. aug. 8. 09:28
 3/26 anonim ***** válasza:
39%
Minek? Majd azt is leragod, csak annyi lesz a kulonbseg, hogy fogorvoshoz is el kell majd menned...
2022. aug. 8. 09:44
 4/26 anonim ***** válasza:
88%
Anyu, Apu! Elmegyek augusztusban diákmunkázni, hogy pénzt keressek. A megkeresett pénzemből és a zsebpénzemből műkörmöt csináltatok magamnak.
2022. aug. 8. 09:45
 5/26 anonim ***** válasza:
95%
Menj el pár napra diákmelóra, és csináltass körmöt. Nekem a te korodban már volt, de nekem egy ismerős csinálta jó áron.
2022. aug. 8. 09:49
 6/26 anonim ***** válasza:
34%

Normalis kormos nem all szoba veled mig ragod a kormeid.

Es ne hidd hogy piff-puff leszoksz azonnal.

A hozzad hasonlok mennek vissza kamu indokkal hogy 2 nap utan leesett.

16 evesen meg nem tudom mit lehet stresszelni, 25 felett akkor leragod az egesz csalad kormeit igy...

2022. aug. 8. 09:51
 7/26 anonim ***** válasza:
95%
Ha nagyon csúnyák a körmeid, a körmös rá se tudná építeni az anyagot. Amúgy meg simán lerágnád, nekem is volt körömrágó ismerősöm, a zselés műkörmöt is lerágta az ujjairól.
2022. aug. 8. 09:51
 8/26 anonim ***** válasza:
22%
sok stressz :D :D :,D
2022. aug. 8. 09:58
 9/26 anonim ***** válasza:
93%
Na ne tegyünk már úgy mintha egy gyerek nem stresszelhetne. Álszent hazugság.
2022. aug. 8. 10:00
 10/26 anonim ***** válasza:
85%
Nekem ennyi idősen volt már műkörmöm, de megkerestem rá a pénzt, így nem zavarta a szüleim. Ha dolgozni nem akarsz, rakj félre a zsebpénzedből. 15 éves korom óta van műkörmöm, 20 vagyok most, kb már nem tudom elképzelni enélkül a kezeim, de pl konkrétan műkörömre én sosem kértem pénzt. Vagy dolgoztam, vagy kispóroltam a zsebpénzemből :) Ha megkeresnéd rá a pénzt a szüleidet se zavarná
2022. aug. 8. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!