Hogy vegyem rá a szüleim, hogy körmöshöz járhassak?
Sziasztok!
Sajnos a sok stressz miatt nem tudok leszokni a köröm rágásról, bárhogy is próbáltam. Emiatt gyűlölöm a kezeim, hogy rövidek a körmeim. Amikor egyszer sikerült megnövesztenem, kb. egyből le is tört, ugyanis olyannyira elvékonyodott a körömlemezem.
A szüleim hallani sem akarnak arról, hogy körmöshöz menjek, pedig szerintem ez az egyetlen megoldás. Feleslegesnek és drágának tartják, pedig anyukám is emlegette régebben, hogyha majd idősebb leszek, belemegy.
Találtam egy körmöst, aki 4800-ért építene és 500 Ft-val olcsóbban töltene a későbbiekben de már nem is merem mondani.
Nem akarok semmi extra csicsás körmöket, csak valami szép színt és azt, hogy végre ne legyenek ennyire rövid körmeim. :(
16/L
Normalis kormos nem all szoba veled mig ragod a kormeid.
Es ne hidd hogy piff-puff leszoksz azonnal.
A hozzad hasonlok mennek vissza kamu indokkal hogy 2 nap utan leesett.
16 evesen meg nem tudom mit lehet stresszelni, 25 felett akkor leragod az egesz csalad kormeit igy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!