Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá a szüleim,...

Hogy vegyem rá a szüleim, hogy körmöshöz járhassak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos a sok stressz miatt nem tudok leszokni a köröm rágásról, bárhogy is próbáltam. Emiatt gyűlölöm a kezeim, hogy rövidek a körmeim. Amikor egyszer sikerült megnövesztenem, kb. egyből le is tört, ugyanis olyannyira elvékonyodott a körömlemezem.

A szüleim hallani sem akarnak arról, hogy körmöshöz menjek, pedig szerintem ez az egyetlen megoldás. Feleslegesnek és drágának tartják, pedig anyukám is emlegette régebben, hogyha majd idősebb leszek, belemegy.

Találtam egy körmöst, aki 4800-ért építene és 500 Ft-val olcsóbban töltene a későbbiekben de már nem is merem mondani.

Nem akarok semmi extra csicsás körmöket, csak valami szép színt és azt, hogy végre ne legyenek ennyire rövid körmeim. :(

16/L

2022. aug. 8. 09:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
62%
Menj el diákmunkára vagy ha van valamennyi spórolt pénzed akkor meg hívd fel a körmöst és kérj időpontot. Egy 16 évestől már senki nem kér szülői beleegyezést/jelenlétet. Aztán ha a szüleid látják hogy megcsináltattad leszedetni csaknem fogják. Gondolom itt elsősorban a pénzzel van a problémájuk.
2022. aug. 8. 11:09
 22/26 anonim ***** válasza:
43%
Jó, csak 3-4 hetente menni kell ám.
2022. aug. 8. 12:22
 23/26 anonim ***** válasza:
16%
Inkább az alap problémát kéne megoldani, és akkor a körmösre sem volan szükség.
2022. aug. 8. 18:26
 24/26 anonim ***** válasza:
76%
Akkor elmész dolgozni? Ott is találhatnál barátokat, illetve fejleszthetnéd a szociális képességeid.
2022. aug. 8. 22:16
 25/26 anonim ***** válasza:
48%
Összes műkörmömet lerágtam eddig. Már feladtam a harcot... 25L
2022. aug. 9. 02:31
 26/26 anonim ***** válasza:
51%

Írd be a keresőbe, hogy "keserű körömlakk", vagy "körömrágás elleni körömlakk". Millió helyen kapni, patikákban is. Mint a neve mutatja, keserű, ezzel segíti a leszokást. Némi akaraterővel, és ezzel a kis segítséggel megtámogatva megszabadulhatsz a rossz szokástól.

Az ára többnyire 1-2 ezer Ft között mozog, így sokkal költséghatékonyabb, mint műkörmöshöz járni.

2022. aug. 11. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!