Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Combhajlítóra mit csináljak,...

Combhajlítóra mit csináljak, lábhajlító vagy inkább erőemelő guggolás? (A merevlábas felhúzás nem játszik a hátam miatt.)

Figyelt kérdés
Nemrég óta edzek, combra alapból guggolni szoktam.
2022. aug. 25. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmit.Kezdőként guggolj.Általános láberősítő gyakorlat.

Később érdemes rátérni combhajlítóra.

2022. aug. 25. 17:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Mennyire később, úgy kb.? Tök kezdőnek teljesen elég a sima mezei guggolás is?
2022. aug. 25. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Én 1 évig 3 napos teljes testes programot csináltam,melőtt rátértem hajlók edzésere.Ekkor jött fel rám a legnagyobb tömeg.Ekkor fejlődik a leggyorsabban mindened,mivel teljesen új a stimulus az izmaidnak.

A guggolással a combhajlítóidat is dolgoztatod.

A hajlítok külön edzésével csak hátráltatod a lábad fejlődését és nincs is rá szükséged.Mintahogy koncentrál bicepsz gyakorlatokra,alkar meg egyéb csigás mellgyakorlatokra sem.Csak szétforgacsolod az erődet vele,ahelyett hogy az alapgyakorlatokban erősödnél ami legjobban növeli az izomerőt és az általános erőszitedet.

Ne félj nem maradsz le semmiről.

2022. aug. 25. 20:29
 4/4 A kérdező kommentje:
ok köszönöm, ez nekem teljesen új volt.
2022. aug. 25. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!