Legpisztoly lövés fáj?
Ma haveri társaságban célba lőtünk és kettő golyó eltalált (ez hosszú story, nem szándékos volt) de viszont nem fáj. Az egyik a lapockámat, a másik az alkaromat. Attól félek, hogy ennek nem is kell fájni, csúnyán nézz ki.
Ha bent van a húsban az fáj?
Ha nem fáj az mit jelent?
A lövés 10m méter volt kB. A. Pisztoly 120m/s (CO2 patron) lő. 4,5mm BB golyó.
A lövéskor a patronba már nem volt sok.
Lehet, hogy én vagyok puhány nem tudom de ha esetleg van tapasztalatotok akk írjatok.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Átüti a bőrt, és be tud menni a húsba.
Sok erősebb légfegyver van, mint az engedélyezett, szóval nehéz megtippelni.
Ha meglőnek mindenképpen nagyon fáj, akkor is ha nem megy bele a testedbe.
Ha nincs vérző pici nyílás, akkor nem ment bele, lepattant.
Nem tudom de sztem nics nyílás. Csak egy véres pont. Bár elv. Az illető egyet lőtt de kettő seb van az alkaromon szóval lehet, hogy úgy érte a bőrt, húst, hogy bement és ki jöt. (bár nem hiszem, hogy annyira erős lenne)
De viszont engem fixen eltalált és nem fáj.
Az tényleg hosszú story :D a célpontnak sok köze volt hozzá.
Akk biztos fáj ha benne van a húsban? Mert ha igen akk megnyugodtam. (Bár ki tudja, hogy holnap fájni fog e.)
Na várjál, légpisztolyt írsz, de a leírás alapján ez egy airsoft pisztoly volt.
Egy 120 m/s (~394 fps) erősségű airsoft pisztoly (ha ez 0.2-es golyóval van mérve - ahogy szokás) kb 1.5 joule, egy légpisztoly (hivatalosan) max 7.5 joule. Airsoft golyó azért elég ritka, hogy beleálljon az emberbe. A légpisztoly általában simán átüti a bőrt.
Ha benned lenne, akkor ott lenne egy látható lyuk, amiben benn ül egy golyó. Plusz vérzett volna a meglövéskor. Pár óra alatt azért nem gyógyul be. Ha sima, egyenes a bőr felületed, csak véraláfutásos, akkor nem maradt benned.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!