Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Most komolyan elbuktam 100...

Most komolyan elbuktam 100 ezret tippmixen?

Figyelt kérdés

Összekombináltam a fradi győzelmét a köln győzelmével és ugye ott a fehérvár nyert.

Most akkor 100 ezer kuka?

Hogy lehet ezt agyilag feldolgozni?

2022. aug. 18. 22:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Még életemben nem fogadtam, de azt még én is nagyon jól tudom, hogy csak úgy érdemes fogadni, hogy a vesztett összeged kevesebb legyen mint amit nyerhettél volna. Mert ennek így sok értelme nincs hogy elcseszel egy csomó pénzt ha vesztesz, de ha nyersz akkor meg max egy szelet csokit tudsz venni belőle. Egyszerűen nem éri meg.
2022. aug. 19. 12:01
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

"a vesztett összeged kevesebb legyen mint amit nyerhettél volna."

Ez a mondat így igazából bullshit. 1.7-2.2 körüli szorzók az ideálisak, de ilyen kitétel nincs mint amit írtál.

2022. aug. 19. 13:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Igaz, de végülis van igazság alapja amit írtam
2022. aug. 19. 13:12
 14/17 anonim ***** válasza:
93%
Talán nem kellett volna 100 ezret felrakni, ha megragadtál még ezen az alacsony a szorzó akkor tuti bejön szinten :D
2022. aug. 19. 14:01
 15/17 anonim ***** válasza:
65%
Szerencsejáték helyett értelmesebb célt szolgálna a kis kereted, nem fájna s nem kellene "hogyan dolgozzam fel?" helyzetekbe hoznod magadat. ><
2022. aug. 19. 14:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Nyomorult kérdező. Ha valamihez nem ertesz akkor ahhoz nem kezdesz.

En sem vezetek repulot es programozok mert nem ertek egyikhez sem. Te lathatoan sik hulye vagy a tippmixhez.

Ertelmesebb lett volna ezt a penzt magadra koltod es fejleszted a tudasod mert nem te vagy a legelesebb kes a fiokban

Majdnem beszartam azon hogy azt irtad hogy 2bol egyet eltalaltal nem jar vissza a fele penz??

2022. aug. 22. 11:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Az a baj a sportfogadással, hogyha még értesz is hozzá, kielemzed, nézed a csapatok meccseit, még akkor is olyan váratlan eredmény jöhet be, hogy téped a hajad... nekem valahogy mindig ezeket sikerül kifogni.
2024. jún. 12. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!