Mit jelent pontosan a szöglet hendikep tippmixen?
Így raktam a mai meccsre:
Barcelona - Galatasaray
Szöglet hendikep
+3,5 galatasaray
Azt értem hogy a galatasaray 4 szöglettel kezdd, de az lett volna a cél hogy így is a barcának legyen több szöglete és végül ők nyerjék ebből a szempontból a mérkőzést. Akkor jól tettem meg, vagy ugyanígy kelett volna csak a barcára?
Azt jelenti, hogy a H kimenetel akkor nyer, ha a Barca legalább 4 szöglettel többet végez el, mint a törökök. Ha max 3-mal, akkor a Gala nyer.
(megjegyzem, a mostani meccs török honban lesz)
Akkor jól tettem, köszönöm a választ.
Azért hiába a 0-0 ás eredmény előző meccsen a gala csak egy szögletett rúgott, bunkerfocizott, azért látszik az erőkülömbség ;)
Reméljük jönni fog.
Nem biztos, de hajrá!
Ha a Barca az első félidőben berámol 2-t, akkor utána nem fogják erőltetni, és akkor szinte biztos nem fog bejönni. Akkor nagyobb az esélyed a sikerre, ha kiélezettebb a meccs, vagy ha valamiért extra motiváltak lesznek.
De komolyan gondolod, hogy egy El Classico előtt 3 nappal ennyire megvesznének azzal, hogy egész végig nyomnak? Én nem. Szerintem csak félgőzzel fognak játszani. Csak addig fociznak, amíg kell, utána a lényeg, hogy ne sérüljön senki, csalják a focit, és csak a Realra fognak koncentrálni.
Szóval én ellene tettem volna...
Azt tetted hogy a Galata a meccsen fog tobb szogeletet elvegezni ugy hogy 3,5es elonyrol indul. Vagyis maximum 3mal lehet tobb szoglete a barcanak.
Amit te akartal tenni hogy a barca 4gyel tobb szogletet szerezzen az Barcelona -3,5lett volna.
A vicces az hogy ez nejott neki..
Idióták szerencseje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!