Mit jelent pontosan a szöglet hendikep tippmixen?
Így raktam a mai meccsre:
Barcelona - Galatasaray
Szöglet hendikep
+3,5 galatasaray
Azt értem hogy a galatasaray 4 szöglettel kezdd, de az lett volna a cél hogy így is a barcának legyen több szöglete és végül ők nyerjék ebből a szempontból a mérkőzést. Akkor jól tettem meg, vagy ugyanígy kelett volna csak a barcára?
Kedves Idiótázó kommentelő! :)
Ahelyett hogy itt sír a szád hogy nem jönnek a papírformáid, rendesen meg kell nézni milyen meccsre teszel.
A belső frusztrációid, hogy neked nem jött, nem itt kellene kiélned.
Én egy ideje tippmixelek de hendikepre még nem nagyon tettem, ezért kérdeztem azt amit.
Peace
En nem haragszok rad. Csak szanlak. Nem azert mert tevedtel. En is szoktam. Hanem mert nem tudom megerteni hogy valaki miert csinal olyat amihez nem ert. Miert teszel olyanra amirol fogalmad sincs.
Ez nem szemelyes. Minden hozzad hasonlon jot rohogok amikor valaki itt kerdezi hogy bejott e vagy szamit a rendes jatekido hosszabbitasa a fociban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!