Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Most komolyan elbuktam 100...

Most komolyan elbuktam 100 ezret tippmixen?

Figyelt kérdés

Összekombináltam a fradi győzelmét a köln győzelmével és ugye ott a fehérvár nyert.

Most akkor 100 ezer kuka?

Hogy lehet ezt agyilag feldolgozni?

2022. aug. 18. 22:46
1 2
 1/17 anonim válasza:
72%
Kollegám elver többszáz ezret minden hónapban, hidd el van sokkal rosszabb.
2022. aug. 18. 23:07
 2/17 A kérdező kommentje:

De nem úgy van hogy a kisebb szorzó jobban bejön?

Mert mostanában minden az ellentéte.

2022. aug. 18. 23:10
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
De igen, a kisebb szorzó jobban bejön, azért kisebb mert esélyesebb. De csak esélyesebb, és nem biztos. Amúgy meg nem kellett volna előre gondolkodni?
2022. aug. 18. 23:17
 4/17 anonim ***** válasza:
97%
ha mindig a kisebb szorzó jönne be , akkor nem sportFOGADÁS lenne, hanem sportnyeremény
2022. aug. 18. 23:21
 5/17 anonim ***** válasza:
47%

Ha vigasztal én 2000 valamennyit buktam, kezdőként.

Fradira gondoltam nyernek.

De a Köln?

kettőt raktam meg.

Egy kommentelő írta, hogy évek óta ezért nem fogad magyar csapatra.

Én sem fogok...

De vissza az asztalhoz, tanulmányozni a csapatokat.

A Qarabak döntetlent tegna kisaccoltam.

2022. aug. 18. 23:31
 6/17 A kérdező kommentje:

Akkor azért mert eltaláltam az egyiket nem kapok vissza 50 ezret?

Mert ugye 2es kombinációban raktam.

2022. aug. 18. 23:40
 7/17 anonim ***** válasza:
94%
muhaha ez nem így működik. akkor rakd singleben.
2022. aug. 19. 08:50
 8/17 anonim ***** válasza:
94%

Azért kíváncsi lennék milyen value-t véltél felfedezni a Kölnben. Szerintem valami iszonyú retek szar odds volt rá.

Mondjuk kezdjük ott, hogy ilyen hulladék ócska oddsokra nem igazán rakunk, mert az a papírforma. Mivel papírforma, így evidens, hogy nincs benne érték. Illetve mivel lószar az odds, így ha 10-ből csak 2-3x nem nyer a Köln mondjuk egy ilyen meccsen akkor már mínuszban vagy.

Aztán folytassuk azzal, hogy aki erre valamiféle befektetésként tekint, annak illene a prematch kimeneteleket elengedni már így 2022 derekán, na meg az ilyes hasracsapott kettes kötéseket.

100 ezres tét esetén a bankod mekkora amúgy? 50.000.000 Ft?

2022. aug. 19. 08:57
 9/17 anonim ***** válasza:
73%

"De nem úgy van hogy a kisebb szorzó jobban bejön?"

Mert mostanában minden az ellentéte.

Fogalmad sincs az egészről ezek szerint.

Miért jönne be jobban a kisebb odds? Akkor mi értelme lenne szerinetd irodákat üzemeltetni? Az oddsot előzetesen belövik kb az alábbiak szerint: csapatok értéke pénzben, reputációja, csapatok becsült tudása, forma, aktuális keret, sérültek, időjárási viszonyok, hazai-vendég helyszín, meccsterhelés, meg még sok egyéb. Ezután pedig az odds elkezd majd alakulni az alapján, hogy az emberek mire fogadnak. Likvid piac.

2022. aug. 19. 09:00
 10/17 anonim ***** válasza:
90%

"Miért jönne be jobban a kisebb odds?"

Jobban bejön ha csak a számokat nézzük, de nem elégszer hogy csak ez alapján profitot termelhessen.

Egyébként az is baromság hogy nem fogad valaki magyar csapatra. Minden bajnoksában vannak giga meglepetések, azért mert itthonról szarnak tűnik a magyar foci, meg szar is, még nem lehet ezt így megállapítani hogy fogadás szempontjából nem érné meg. Persze nem 1-2 meccsen, mert ez a hosszútávról szól, és nincs ilyen hogy hosszútávon a magyarok szarabbak lennének fogadás szempontjából mint mondjuk az angolok...

De ha már itt tartunk, ezek a tényleg necces bajnokságok: kína 2, örmény, hongkong, norvég alsóbb osztályok, cseh ifik... Ezeknél tényleg örület hogy mik tudnak megtörténni, és kerülném. Nyilván nem a véletlenekre gondolok, van ott más...

2022. aug. 19. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!